Hotspots

de lekkerste broodjes van Den Bosch: ff swanjee

Wat ik een van de leukste dingen aan ‘s-Hertogenbosch vind? Ik denk dat ik zou kiezen voor alle leuke hotspots die we hebben. Den Bosch staat bekend als een heel Bourgondische stad. En daar heeft men ook eigenlijk wel gelijk in. Want er zijn een hoop leuke hotspotswaar je terecht kunt voor een lekker ontbijt, een stevige lunch, een uitgebreid diner of een lazy borrel. Maar ook voor een stevige bak koffie, om bij te komen van al het shoppen of wandelen, kun je bij een hoop horecagelegenheden en ondernemers terecht.

Ben jij ook zo gek op buiten de deur ontbijten, lunchen of dineren? Ik zit zelf het liefst de hele dag lekker op een terras. Mensen kijken, iets lekkers te eten erbij, een heerlijk drankje en goed gezelschap. Of het nou romantisch is, met je opa en oma, gezin of beste vrienden en vriendinnen.. In Den Bosch heb je de allerleukste en lekkerste hotspots.

Ontbijten in Den Bosch

In Den Bosch heb je veel horecazaken die al vroeg uit de veren zijn om een heerlijk snel ontbijt, to-go smoothie of oathie of lazy breakfast voor je te maken.

Doordeweeks lekker je dag starten met een krantje, croissantje en een glaasje versgeperste jus d’orange. In het weekend lekker uitgebreid ontbijten met eieren, pancakes of bagels met zalm en een kopje koffie. Heerlijk.

Op de afbeelding hieronder vind je de leukste hotspots om lekker te ontbijten in Den Bosch.

Eetbar DIT
Snellestraat 24-26 5211 EN
‘s-Hertogenbosch
https://bosschebuik.nl/category/sightseeing-den-bosch/workshops-den-bosch/
La Jeu Coffee
Hinthamerstraat 190 5211 MX
‘s-Hertogenbosch

Koffie, thee en gebak in Den Bosch

Ben jij een dagje aan het shoppen in Den Bosch, of heb je een heerlijke wandeling in het Bossche Broek gemaakt en zoek je even een gezellige zaak om lekker bij te komen met een kop koffie of thee met iets lekkers?

In de Bossche binnenstad heb je onwijs veel leuke hotspots waar je even lekker tot rust kunt komen. Ben jij een latte liefhebber of zoek je juist naar een tentje waar ze je alles kunnen vertellen over de lekkerste koffiebonen en -machines? In Den Bosch hebben ze het allemaal.

Klik op de afbeelding hieronder voor de leukste koffietentjes en theehuizen in Den Bosch.

Lunchen in Den Bosch

Oeeh.. lekker lunchen in de stad. Dat vind ik persoonlijk een van de leukste dingen om te doen. Met slecht weer onder het genot van een gezelschapsspelletje en met goed weer lekker flaneren op het terras met een heerlijke salade, een goed gevuld broodje of gewoon een goede platter om te delen. Daar word je toch blij van?

En wat hebben wij goede lunch hotspots in Den Bosch. Voor ieder wat wils.

Klik op de afbeelding hieronder voor de leukste lunchplekken in Den Bosch

nippen restobar lunch
Nippen Restobar
Kruisstraat 25 5211 DT
‘-sHertogenbosch
borrelplank cote bar bistro
CÔTE Bar Bistro
Korte Putstraat 4 5211 KP
‘s-Hertogenbosch

Borrelen in Den Bosch

Oké, misschien had ik een beetje gelogen. Lunch is fijn, maar borrelen is het állerbeste. Ik vind het altijd moeilijk om een gerecht te kiezen, dus een goedgevulde charcuterie-, kaas– of borrelplank is voor mij veel beter. Een goed glas wijn, een (speciaal)biertje van de tap of een cocktail erbij en ik ben de hele avond zoet. Wij slaan soms het diner gewoon over en blijven gewoon lekker snacks bestellen! Feest!

Hou jij ook zo van borrelen? Dan moet je zeker deze restaurants en cafés in Den Bosch eens proberen.

Uit eten in Den Bosch

Hou jij ervan om lekker lang te tafelen, uitgebreid te genieten van een diner dat bestaat uit meerdere gangen inclusief een wijn arrangement, of wil je gewoon lekker een daghap eten voor je gaat stappen of naar de film gaat?

In Den Bosch heb je onwijs veel keuze uit verschillende restaurants met de lekkerste, snelste, gezondste en meest gastronomische gerechten.

Waar ga jij voor?

Brasserie La Porte
Maaspoortweg 207 5235 KD
‘s-Hertogenbosch
costa del silo terrassen den bosch 2021
Costa del Silo
Tramkade tijdens de Bossche Zomer

Zomerterrassen in Den Bosch

Naast de vaste terrassen die je in Den Bosch hebt, zijn er in de warmere periode van het jaar ook extra zomerterrassen die de stad nog gezelliger maken. Wat denk je van de Costa Del Silo, Zomerterras Zuid of de Rooftop van Zoetelief…

Hieronder vind je een overzicht van alle (extra) terrassen in Den Bosch.