Bossche Broekies

Bossche broekies, kidsproof pagina van Bossche Buik

Bossche Broekies, de kidsproof pagina van Bossche Buik.

Welkom op Bossche Broekies, de leukste kidsproof pagina van Den Bosch, gewoon op Bossche buik. Hier vind je de leukste kindvriendelijke tips, hotspots, activiteiten en nog veel meer die leuk zijn om te doen met, voor en door jonge, iets oudere en “eeuwige” broekies!

bossche broekies - kidsproof tips Den Bosch

Theaterfestival Boulevard ’22

Ook dit jaar staan er weer een aantal leuke voorstellingen voor het hele gezin op het programma van Theaterfestival Boulevard in ‘s-Hertogenbosch. Boulevard is in 2022 te vinden in het Zuiderpark en op de parade in de stad.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de voorstellingen en tickets.

theaterfestival boulevard bonje
foto: wirwar producties

bossche broekies kidsproof Den Bosch

Kinderdoedagen 2022

Vanaf 28 juli t/m 3 september heb je de kinderdoedagen in Den Bosch op verschillende locaties.

Eigen bijdrage €2,- per activiteit (met uitzondering van het wijkfeest).

Springkussen festival

Het springkussen festival op de Van Grobbendoncklaan is terug van 23 juli t/m 4 september! Met ca. 12 springkussens is het weer een sportief festival voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Daarnaast is er muziek, eten en (alcoholvrij) drinken.

Kosten bedragen 4 euro, voor kinderen en ouders.

Foto: Bossche Zomer

Kermis Den Bosch 19 t/m 28 augustus ’22

Yes, de kermis komt dit jaar weer gewoon terug naar het centrum van ‘s-Hertogenbosch. En eerlijk is eerlijk dit is gewoon leuk voor jong en oud! Of je nou gaat kamelenracen, in de botsauto’s of draaimolen wil, of gewoon fan bent van de paling, oliebollen en kaneelstokken (ik weet dit van een vriendin), zit je hier goed!

Bosch Broekie van de maand

Heb jij een leuke foto van een écht Bosch Broekie en vind je het leuk om deze op Bossche Buik terug te zien? stuur dan de foto met een leuke tekst naar info@bosschebuik.nl en wie weet zie jij binnenkort jouw broekie terug op Bossche Buik.

Koffietip:

Wist je dat je bij veel koffie hotspots in Den Bosch ook hele kidsproof babyccino’s hebt? Dat is opgeschuimde warme melk met een beetje cacao (en soms zelfs marshmallows en chocolade). Kei lekker en super leuk om te bestellen als je koffie gaat drinken met de kinderen.

Bijvoorbeeld bij La Jeu Coffee, Anne & Max, Bakkerij Royal en Tof Koekie.

Bossche Broekies hotspots

De Avondvierdaagse

Heb jij dit jaar meegelopen met de avondvierdaagse? Misschien zie je jezelf dan wel terug op dit leuke filmpje van editie 2022

Nieuwste kidsproof berichten

Heb jij een leuke tip voor deze pagina? Laat het ons weten via een reactie hieronder, of op info@bosschebuik.nl.