hello my friend: high par-tea
Wil jij iets leuks met je date of vriendinnen gaan doen, maar wil je niet aan de standaard borrel? Dan is de High Par-Tea iets voor jullie!

Woehoee, de kinderen gaan weer terug naar school en dat betekent dat de grote mensen weer wat meer tijd voor zichzelf hebben. Tijd voor een feestje dus.. een party.. een High Par-Tea. Huh wat? Jaaa goed he… Klinkt beter dan een high-tea zou je denken, is het wat mij betreft ook, haha!

High Par-Tea

Hello My Friend heeft weer iets leuks bedacht voor bij de borrel. Vanaf 1 september kun je namelijk bij de Bossche streetfood bar terecht voor een High Par-Tea. Hierbij krijg je net als bij een gewone high-tea een platter met hartige en zoete gerechtjes, maar in plaats van een pot met thee krijg je ieder een cocktail van de cocktailkaart naar keuze.

En lekkere cocktails hebben ze sowieso! Naast dat je die kunt drinken, kun je ze bij Hello my Friend trouwens ook zelf leren maken tijdens de cocktailworkshop. Dat is ook onwijs leuk om te doen!

Voor meer informatie klik je op de knop hieronder:

Wat mij betreft is dat toch echt wel een goede upgrade, haha!

hello my friend: high par-tea

Hoe werkt het en wat kost het?

De High Par-tea is vanaf twee personen te bestellen. Zorg dat je even van te voren reserveert, want dan kan de keuken hier een beetje rekening mee houden.

Je reserveert een High Par-Tea voor €35,- per persoon. Hierbij krijg je dus de sweet & savory platter om te delen en 1 cocktail naar keuze per persoon! Oh, en je krijgt trouwens per 2 personen ook een leuke polaroid foto voor boven je bed.. of in het toilet, of de keuken.. wat jullie leuk vinden!

Wie kun jij hiervoor wakker maken?

Hello My Friend kun je hier vinden:

  • AD
Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?