Beste Bossche Broodjes Bossche Buik
Ga jij in Den Bosch lunchen en heb je zin in een lekker broodje? Op Bossche Buik ga ik voor jou op zoek naar de Beste Bossche Broodjes...

Heerlijk, zo’n dagje shoppen in Den Bosch. Maar er moet natuurlijk ook lekker geluncht worden! Dat kan super uitgebreid, maar soms is een broodje gewoon echt ZO lekker. En ik heb besloten om voor jou de lekkerste, Beste Bossche Broodjes te zoeken.

Scroll naar beneden voor het eerste Beste Bossche Broodje.

Ik ga samen met mijn besties (of alleen, als ik gewoon een keer trek heb, haha) de broodjes testen en beoordelen met 1 t/m 11 (je verwacht het niet) sterren.

beste bossche broodjes Den Bosch

En het eerste broodje is al getest! Dat is namelijk het broodje Pata Negra van de Spaanse marktkraam Mira Luna. Albert en Mary verkopen op woensdag en zaterdag de lekkerste Spaanse delicatessen voor bij de borrel. Maar dus ook heerlijke broodjes.

Beste Bossche Broodjes: Tante Wonnie Bossche Buik

En we delen meteen het maximaal aantal sterren uit, want in dit geval is eenvoud goud. Pata negra, tomaat tapenade en aioli. Een gouden combi als je het Fleur en mij vraagt.

Hieronder zie je een filmpje van ons eerste geteste broodje! Heerlijk!

Heb jij nog een goede broodjes tip voor het Beste Bossche broodje? Laat het ons dan vooral in de reacties weten en wie weet zie jij de volgende keer jouw favoriete Bossche Broodje terug op Bossche Buik!

Wil je liever iets anders bij de lunch? Check dan deze pagina even.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?