Roels eten en drinken frikandel speciaal nationale frikandellendag

Jongens, wat een goed nieuws is dit hè! Op 4 februari is het Nationale frikandellendag en dat moet je vieren! Om ALLE cafetaria‘s en snackbars af te gaan is wel erg ambitieus, maar munne vriendin Yara en ik hebben in 2023 een aantal zaken af kunnen vinken waar we lekker een frikandel, viandel met mayo, naturel of speciaal hebben gegeten.

De cafetaria’s en friettenten waar wij tijdens Nationale Frikandellendag 2023 zijn geweest waren de Boemerang, Kees Kroket, FF Frietje, De Frietzaak en de Fijnproever. Waar moeten we volgens jullie aanstaande zondag even een lekker “delleke” scoren? Let het ons weten de reacties!

Mensen vroeg nog waarom we niet overal precies hetzelfde hebben gegeten om te vergelijken, maar wij wilden gewoon iets lekkers. Daarnaast is Yara niet echt een “speciaal” fan en ben ik naast frikandellen ook echt gek op viandellen, dus we hebben gewoon van alles wat gedaan!

Een wedstrijd is overigens nog wel een keer leuk om te doen! Of misschien ga ik wel gewoon van iedere zaak de beste snack proberen!! Ook leuk!

Wist je trouwens dat je bij de Roels een Frikandel speciaal als voorgerecht kan bestellen? Dat vind ik dus helemaal leuk!

Oh, en tijdens carnaval hebben ze bij de Kakelclub in Den Bosch maarliefst 11 soorten “Loaded Frikandel”. Misschien ga ik die ook eens even testen!

Uiteraard heb ik een compilatie gemaakt van deze legendarische, zonnige en vooral smakelijke Nationale Frikandellendag in 2023!! Die zie je hieronder…

(tekst gaat verder onder het filmpje)

De cafetaria en snackbars waar wij tijdens Nationale Frikandellendag 2023 zijn geweest waren de Boemerang, Kees Kroket, FF Frietje, De Frietzaak en de Fijnproever. Deze, en nog veel meer fijne zaken voor een heerlijke “vette bek“, kan je hieronder vinden. Waar ga jij je friet en snacks altijd halen? En wat is jouw favoriete snack? Laat het ons weten in een reactie onder deze blogpost!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?