NOMNOM ONTBIJT KAART DEN BOSCH
Al vanaf het begin af aan ben ik fan van NomNom, maar nu hou ik echt van ze! Je kunt vanaf nu namelijk ook bij NomNom terecht voor een lekker ontbijt...

NomNom heeft sinds kort een nieuwe kaart en daar word ik heel blij van. Niet alleen omdat mijn lievelingslunch OOIT er gewoon nog op staat (dat is de cubanos sandwich op de foto hieronder), maar ook omdat ze tegenwoordig ontbijt op de menukaart hebben staan. En ik kan geen genoeg krijgen van leuke hotspots in Den Bosch om te ontbijten.

cubanos sandwich NomNom Den Bosch
Cubanos sandwich bij NomNom

Scrambled eggs

Je kunt bij NomNom terecht voor zowel een klein als een groot ontbijt. Nou had ik geen reuze honger vandaag, dus ging ik voor de scrambled eggs. Het Nombijtje zag er ook heerlijk uit, want dan krijg je van alles wat. Eigenlijk een beetje hetzelfde idee als het Lunch Nomentje, waar ik ook erg fan van ben, maar dan bij je ontbijt.

NOM NOM DEN BOSCH ONTBIJT

Maar die eieren waren goed hoor. Twee lekker dikke boterhammen met zachte, romige eieren, wat rauwkost en ketchup. Simpel, maar Yumm!! Ik word hier echt blij van. Een perfecte start van je dag!

NOM NOM DEN BOSCH ONTBIJT
NOM NOM DEN BOSCH ONTBIJT

Hier kun je NomNom vinden:

Voor nog meer lekkere ontbijtjes in de stad, kijk je even hier

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?