loei lekker ontbijten bij yoghurt barn den bosch

De maandagen zijn de dagen dat ik aan de slag ga voor de Bossche Buik of Kuukskes. En soms werk ik thuis, maar ik vind het ook heerlijk om te flexwerken in een leuke koffiezaak of andere hotspot. En de yoghurt barn is één van die hotspots. Je kunt er namelijk fijn werken en ze verkopen er de lekkerste bakjes met healthy of guilty yoghurt.

all day breakfast bij yoghurt barn den bosch
all day breakfast bij yoghurt barn den bosch

Yoghurt Barn Den Bosch

De Yoghurt barn zit in de orthenstraat en is een lekker groot pand. Je kunt er terecht voor lekkere “all day” ontbijtjes, frozen yoghurt, gebak, toast en leuke high tea’s. Ik vind het zelf ook heel fijn om een plek te hebben, waar een beetje ruimte is om goed te kunnen werken. Je hebt lekkere grote tafels om aan te werken. Er is wel een keukentje waar kinderen in kunnen spelen, maar op maandagochtend komen er eigenlijk niet veel kinderen dus ik heb daar weinig last van.

all day breakfast bij yoghurt barn den bosch
all day breakfast bij yoghurt barn den bosch

High Tea bij Yoghurt Barn

Maar het is ook een hele leuke plek om te high tea-en. Ik heb een high tea gedaan met mijn vriendinnen en het dan krijg je een super leuk plateau met zowel hartige als zoete gerechten. En je kunt kiezen uit lekkere en bijzonder theesmaken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All day ontbijt

Waar ik zelf wel erg blij van word, en wat ik meestal bestel als ik een ochtendje ga werken is het all day breakfast. Dan krijg je een plankje met een bakje yoghurt naar keuze, een croissant of toast met jam en boter en een warm drankje. Ik had laatste geluk. De croissants waren op en toen kreeg ik een plak chocolade bananenbrood als alternatief. Oh my… Dat bananenbrood is zo onwijs lekker! Dus dat was een extra feestje.

all day breakfast bij yoghurt barn den bosch

Ik vind het zelf heel fijn dat je kunt kiezen uit verschillende soorten yoghurt. Er is een menu met specials (ik ben echt fan van de crazy cookie). Je mag ook een ingrediënt wisselen. Zo neem ik wel eens stoofpeertjes in plaats van de kiwi. Daarnaast kun je ook je eigen bakje samenstellen en betaal je per topping een bepaalde prijs.

all day breakfast bij yoghurt barn den bosch

Je hebt de bakjes yoghurt in 3 verschillende maten en een medium special kost 5,65 euro. De all day ontbijtplank die ik meestal bestel kost 8,75 euro, maar staat als het goed is nu ook nog, met korting uiteraard, op Social Deal. Ik weet niet voor hoe lang nog, dus sla snel je slag.

all day breakfast bij yoghurt barn den bosch

Meer info

Voor meer informatie over Yoghurt Barn moet je even naar de website gaan. Wil je yoghurt barn liever meteen bezoeken? Dan vind je deze leuke ontbijtbar hier:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?