bossche buik: aan tafel bij Fagel Den Bosch tips borrelen
Ben jij ook zo gek op de Franse keuken en lekkernijen? Dan is Aan Tafel bij Fagel jouw nieuwe borrel hotspot in Den Bosch...

Bourgondische, borrelliefhebbers opgelet!! Ben je net als ik gek op kazen, paté, nog meer kaas, escargots, knoflook en wijn? Dan is Aan Tafel bij Fagel jouw nieuwe hotspot!

Pascale Fagel heeft eerder een restaurantje in de ridderstraat gehad (le couple) en staat bekend om haar heerlijke, huisgemaakte patés. Deze kan je proeven in haar nieuwe zaak in de kolperstraat (oude Cosmopoliet), maar ook gewoon lekker meenemen voor thuis en geloof me, dat wil je!

Maar dat is niet het enige wat je kan proeven bij Aan Tafel bij Fagel. Zo staan er ook kaasfondue, gehaktballetjes, kaasplanken en escargots op het menu. En allemaal met evenveel zorg en liefde bereid! En natuurlijk bestel je daar een glas met mooie wijn bij!

Buiten de kaart om zijn er trouwens ook altijd twee extra gerechten die je kan bestellen. Zo hadden wij bijvoorbeeld de poffertjes met gerookte zalm en limoncello dressing (zie de afbeelding hieronder). Lekker!!

Em en ik zijn ter gelegenheid van de 6e verjaardag van Bossche Buik natuurlijk even gaan borrelen en wij worden er heel blij van! Ik vond de paté’s en escargots echt fantastisch en van de kaasfondue en knoflooksaus werden wij ook echt heel blij. Voor kaas kan je mij sowieso altijd wakker maken, dus wij hebben eigenlijk de hele avond genoten van al het lekkers.

Wat ik persoonlijk ook écht een pluspunt vind, is dat je bijna alle gerechtjes vanaf 1 persoon kan bestellen, zelfs de kaasfondue (zie foto hierboven). Los van dat wij hierdoor lekker veel verschillende gerechten konden proeven, vind ik het ook echt een pluspunt dat niet alles voor minimaal 2 personen is, zodat je de optie hebt om álles te proberen van de kaart, ook wanneer je even alleen komt borrelen (en ik ben persoonlijk een zeer ervaren single borrelaar).

Conclusie: wij zijn zéker vaker te vinden bij Aan Tafel bij Fagel in de Kolperstraat voor een heerlijke, Franse borrel en ik denk een hoop Bosschenaren met ons!

Kolperstraat 11
5211 KB

Aan Tafel bij Fagel vind je hier:

Voor meer kaas in Den Bosch klik je hier.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?