Yes, vanaf vandaag is het zomer! En dat gaan we vieren met die fijne extra zomerterrassen in het mooie Den Bosch. Waar ga jij deze zomer zéker heen?

Yes.. vandaag is het dan echt zomer en het is ook nog eens de langste dag van het jaar (LOVE lange dagen) en dat betekent dat we de hele zomer weer kunnen genieten van flessen sangria, speciaalbiertjes, bitterballen, kaasplanken en heeeul veel flessen wijn. En als je geen alcohol drinkt gaan we gewoon voor die lekker homemade limonades en gingerbeers. Waar? Op die heerlijke zomerterrassen die we in Den Bosch hebben.

Want naast die fijne terrassen die er het hele jaar door te vinden zijn, zijn er sinds de Bossche Zomer (toch nog positieve dingen sinds de Rona’s afgelopen jaren) ook wat extra plekken in de stad ontstaan, waar we extra kunnen genieten van een lange en zonnige zomer. Sommige zomerterrassen zullen jullie nog (her)kennen van vorig jaar.

Terras aan de Haven

Yess!! een van mijn favoriete terrassen sinds de Bossche Zomer is het Terras aan de haven. Een mooie samenwerking tussen Hello my Friend, Bakkerij Royal en Dazzling Cocktails aan de Brede Haven in de binnenstad. Lekkere drankjes, fijne (borrel)gerechten en nog veel meer. Ben je lekker aan het soppen of varen? Dan is dit ook echt de plek om even bij te komen en daarna weer verder te gaan!

Costa del Silo

Als je een terras zoekt op een unieke locatie met een tof uitzicht, dan is de Costa del Silo de plek voor jou. Aan de voet van de oude graansilo’s op de Tramkade kun je beachballen (dit gaat in samenwerking met Trainstation073), genieten van de heerlijke gerechten en lekker drankjes. Dit wil je.

Zomerterras Vonk & Vlam

Dit terras kennen jullie misschien nog als Zomerterras Zuid (bij de rugbyvelden aan het water), maar heeft nu een nieuwe naam gekregen. Past wat mij betreft heel goed bij de oude parkeerplaats van vruuuuger. Met Breton in de keuken en het gezellige personeel aan de bar, is dit DE plek om deze zomer lekker lang te borrelen en te genieten van diverse optredens. Nu al zin in!

Tuin der lusten

Ja, dit terras is een beetje mosterd na de maaltijd, want dit terras is helaas al weg. Op de plek waar vorig jaar de Waterkant te vinden was, was hier twee weken de Tuin der lusten te vinden. Een mooie samenwerking tussen Bosch Parade en diverse (horeca)ondernemers uit Den Bosch, zoals Van Zuid Events en de Spijsbereiders. Vanwege de Vuelta kon dit terras helaas niet langer staan. Hopelijk zien we deze spot volgend jaar weer terug! Ik vind het namelijk een topplek.

Meer terrassen zullen we dit jaar overigens niet terugzien in verband met de Vuelta, wegens vergunningen en van sommige zomerterrassen is het nog niet helemaal bekend of ze terug mogen komen (zoals Rooftop Zoetelief). Dus houd vooral de blog in de gaten voor het laatste nieuws.

rooftop zoetelief den bosch korte putstraat
Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?