Een instant vakantiegevoel bij Via Via Restobar in de kerkstraat

bossche buik hotspots Den Bosch via via restobar

Yes, we hebben er weer een nieuwe hotspot bij! Shared dining liefhebbers opgelet, hier word je heel blij van! Bart Sessink, Nick van Rijn en Otto van den Groenendaal hebben de handen ineengeslagen en zijn een nieuwe Mediterraanse parel begonnen in de Bossche binnenstad…

De mediterraanse straten naar binnen halen

Wat extra zomer kunnen wij in Nederland altijd wel gebruiken en dat is precies het doel van Via Via Restobar. Leuke mediterraanse gerechten in een zaak, waarbij je gelijk het vakantiegevoel krijgt. Hoge tafels bij het raam en aan de bar om lekker te borrelen met aperol spritz, tinto de Verano en lekkere wijnen, maar ook genoeg plaatsen om lekker (lang) te tafelen. De uitstraling van de zaak zorgt ervoor dat je je even in een Italiaans straatje waant!

Het menu

kleine gerechten voor bij de borrel of om lekker te delen, maar ook grotere gerechten om je vingers bij af te likken! Mijn persoonlijke favorieten zijn de artisjok en de iberico secreto met de salie- rode wijnsaus. Alleen al voor dat laatste gerechtje (en de tinto de Verano) komen wij sowieso nog een keer terug!

Met Bart in de keuken, weet je eigenlijk sowieso wel dat er feest op je bord ligt!! Al zal hij vanaf nu ook wat vaker op de vloer te vinden zijn.

Zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen bij deze nieuwe hotspot! Laat je weten wat jij ervan vond in de reacties?

Via Via Restobar kan je hier vinden:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.