nippen restobar lunch
Ben jij een dag aan het winkelen in Den Bosch en zoek je een toffe plek om te lunchen? Dan moet je zeker even binnenlopen bij Nippen Restobar.

Ik ben altijd op zoek naar leuke hotspots in Den Bosch, om lekker te kunnen lunchen. Afgelopen herfstvakantie heb ik samen met Jessie (Brunchchick) een hapje gegeten bij Nippen. Een restobar die sinds januari in de kruisstraat te vinden is. Ik had al heel wat positieve verhalen gehoord over de diner- en borrelkaart, maar over de lunch had ik nog weinig gehoord. Nippen valt in eerste instantie qua locatie niet heel erg op, dus hoog tijd om dus eens even te gaan proeven.

nippen restobar lunch

Als je binnenloopt kom je in een mooie, sfeervolle zaak waar klassiek en modern mooi gecombineerd wordt. Daarbij hebben ze een open keuken. Dat vind ik altijd tof, want ik vind het leuk om te zien wat er gebeurd in de keuken (ik ben namelijk helemaal niet nieuwsgierig). Wij kregen een ronde tafel bij het raam. Lekker mensen kijken.

nippen restobar lunch

Jessie en ik besloten om voor twee totaal verschillende gerechten te gaan en die samen te delen. Zo hadden we meer om te proeven.  We bestelden de linguine met bospaddenstoelen en het crispy platbrood met geitenkaas, spinazie, coppa di parma en hazelnoten. De gerechten waren hoog op smaak. Mijn favoriete gerecht was het crispy platbrood. Rijkelijk belegd, een mooie combinatie van smaken en een lekker fotogenieke presentatie. Daar hou ik van.

nippen restobar lunch

De menukaart van Nippen wisselt regelmatig en is voorzien van gerechten waarbij het bourgondische karakter terug te vinden is (daar houden wij Bosschenaren van). Mooie streekproducten worden gebruikt voor internationale gerechten, in een modern jasje.

nippen restobar lunch
linguine met bospaddenstoelen bij Nippen Restobar

Wij hebben bij Nippen Restobar een hele fijne middag gehad en heerlijk gegeten. Leuke, gevarieerde gerechten en een gezellige, ongedwongen sfeer. Een echte aanrader.

Bovendien zit Nippen midden in het centrum, vlakbij de uilenburg. De perfecte plek dus om lekker te decembershoppen!

Hier kun je Nippen Restobar vinden:

Voor nog meer lunch, klik je hier

Deze blog is een samenwerking met Nippen Restobar.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?