doogan records meets hello my friend den bosch

Tip voor de donderdag: Doogan Records meets Hello My Friend

Als vinyl platen en cocktails jou ook als muziek in de oren klinken, is de Doogan records meets Hello My Friend op donderdag iets voor jou…

Oooh, mensen.. wat fijn dat de voetjes weer van de vloer mogen hè? Want eerlijk is eerlijk.. als ik lekker aan het borrelen ben met vriendinnen en er staat een beetje gezellige muziek op, dan wel ik daaaansen.

En dat komt goed uit, want Doogan Records (die toffe platenzaak in de dode nieuwstraat) en Hello My Friend gaan samenwerken op de donderdagavond van 20.00 uur tot sluit.

Fijne muziek van Doogan Records

Om te kunnen dansen hebben we natuurlijk lekkere muziek nodig. Doogan Records regelt dat er iedere donderdagavond een DJ aanwezig zal zijn bij Hello my Friend met een krat vol vinyl en de juiste apparatuur. Lekker ouderwets plaatjes draaien onder het genot van een cocktail (wait whut? Ja, dat komt zo).

Maar dat is niet alles.. Je kunt iedere maand ook een GRATIS vinyl plaat winnen t.w.v. €30,-. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je incheckt (zet jezelf op “aanwezig“) via het Facebook evenement dat aan deze avond gekoppeld is. Je mag het event ook delen of liken.

darcy doogan

Vergeet dan niet je naam even achter te laten bij de bar, dan weten ze dat je meedoet aan de win-actie en dat je natuurlijk ook even een drankje en dansje hebt gedaan op de donderdagavond!

Cocktailnight

Het belangrijkste is natuurlijk wel dat er ook iets lekker bij gedronken moet worden. Nou weten jullie inmiddels dat je bij Hello my Friend wel terecht kunt voor een lekkere, huisgemaakte cocktail. En op de donderdagavonden is er iedere week een andere cocktail in de aanbieding voor een aantrekkelijke prijs.

Met een lekker gerecht van de borrelkaart is je avond dan toch helemaal compleet?

Duss… wie zie ik vanavond? 😉 De entree is gratis!

lekker borrelen bij Hello My Friend

Hello My Friend kun je hier vinden:

Wil je nou liever zelf cocktails maken, maar heb je geen idee hoe dit moet? Volg dan zeker een van de cocktailworkshops bij Hello My Friend. Klik op de knop hieronder voor meer informatie…

Deze blog is een betaalde samenwerking.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.