Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/d/a/8/bosschebuik.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ontdek de prachtige, historische vestingstad 's-Hertogenbosch

Ontdek ‘s-Hertogenbosch

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Jheronimus Bosch Art Center
Jeroen Boschplein 2 5211 ML
‘s-Hertogenbosch

Natuurlijk is ‘s-Hertogenbosch niet alleen een leuke, maar ook een hele mooie stad! Aan sightseeing is er in Den Bosch genoeg te doen. Denk aan stadswandelingen, rondvaarten en prachtige musea. En hier vind je toffe, spannende en gezellige activiteiten, die ervoor zorgen dat je echt kennismaakt met de historische, prachtige vestingstad.

Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41 5211 HT
‘s-Hertogenbosch

Bezoek het museum

In ‘s-Hertogenbosch zijn er diverse mooie, interessante, moderne en leerzame musea te bezoeken. Van o.a. het Jheronimus Bosch Art Center vol met informatie over de wereldberoemde Bossche kunstenaar, het Noordbrabants museum waarin er naast de regelmatig wisselende exposities ook veel informatie te vinden is over de Tachtigjarige oorlog tot de complete geschiedenis van het (Oeteldonkse) carnaval in het Nationaal Carnavalsmuseum (Oeteldonks Gemintemuzejum).

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?