Ontdek ‘s-Hertogenbosch

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Jheronimus Bosch Art Center
Jeroen Boschplein 2 5211 ML
‘s-Hertogenbosch

Natuurlijk is ‘s-Hertogenbosch niet alleen een leuke, maar ook een hele mooie stad! Aan sightseeing is er in Den Bosch genoeg te doen. Denk aan stadswandelingen, rondvaarten en prachtige musea. En hier vind je toffe, spannende en gezellige activiteiten, die ervoor zorgen dat je echt kennismaakt met de historische, prachtige vestingstad.

Bezoek het museum

In ‘s-Hertogenbosch zijn er diverse mooie, interessante, moderne en leerzame musea te bezoeken. Van o.a. het Jheronimus Bosch Art Center vol met informatie over de wereldberoemde Bossche kunstenaar, het Noordbrabants museum waarin er naast de regelmatig wisselende exposities ook veel informatie te vinden is over de Tachtigjarige oorlog tot de complete geschiedenis van het (Oeteldonkse) carnaval in het Nationaal Carnavalsmuseum (Oeteldonks Gemintemuzejum).

Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41 5211 HT
‘s-Hertogenbosch

Ga lekker naar het theater
in Den Bosch

Ga jij ook zo graag naar concerten, voorstellingen of theater festivals? In ‘s-Hertogenbosch is genoeg te beleven op het gebied van binnen- en buiten theater.

De Bossche Zomer
sinds 2020

In de Covid-19 periode zijn in ‘s-Hertogenbosch een heleboel creatieve Bosschenaren opgestaan. De Bossche Zomer is een mooi initiatief, dat zo’n succes was, dat het na 2020 ook in 2021 weer is opgezet. Diverse extra terrassen waarbij ondernemers samenwerken, stadswandelingen, speurtochten en voorstellingen door de hele stad. En dat op plekken, waar je zo normaal niet zo snel tegenkomt. Ik vind het top!