chez minée den bosch
Bij Chez Minée, de nieuwe hotspot in de Muntel, kun je vanaf nu terecht voor een heerlijk petit dejeuner, lunch en diner!

Yes, de Muntel heeft er een nieuwe hotspot bij: Chez Minée. De nieuwe plek war je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Op de plek waar voorheen Barnies Kipcorner zat (wie kent het niet?), kun je nu terecht voor leuke gerechten met een Frans tintje.

Ik ben er al een kijkje gaan nemen en heb er ontbeten. Ik ging voor een vegan ontbijt met baguette, pulled aubergine, huisgemaakte chocoladepasta, een croissant en nog veel meer lekkers. Uiteraard met een flatje white haver (ben ik gek op).

Maar de rest van de dag kun je er dus ook gezellig zitten en eten. Wil je liever genieten van de lente zon? Dan ga je lekker op het terras zitten.

Op zaterdag en zondag is de boulangerie ook geopend. Je kunt dan bij Chez Minée ook verse sap en afgebakken broodjes afhalen. Het is handig om dat van te voren even te bestellen op de website, zodat je verzekerd bent van het lekkers. Maar je kunt in de ochtend ook gewoon even langslopen.

chez minée den bosch

Helemaal leuk, ik ben fan!

Hier kun je Chez Minée vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?