buurt den bosch
Als je lekker en gezellig wilt ontbijten, moet je zeker eens langsgaan bij BUURT. Lekker dichtbij het station, aan de voet van de Paleisbrug. Lees verder..

Aan de voet van de Paleisbrug, vlakbij het station vind je BUURT. Hier kun je heerlijk ontbijten, eten en borrelen. Ze hebben een flink terras, dus als het mooi weer is kun je ook lekker buiten zitten. Omdat ik toch vakantie had, kon ik lekker met mijn zusje gaan ontbijten. Omdat het niet direct in het centrum ligt, valt het in eerste instantie niet zo op, maar voor menig Bosschenaar zijn ze inmiddels wel een fenomeen.

De naam BUURT doet zijn naam wel eer aan. Fijne hoekjes, het grote terras, veel licht, lekker veel planten en vrolijke kleuren zorgen er voor dat de hotspot voor iedereen prettig is. Of je er nou komt om te werken, een spelletje te doen, te ontbijten met je kinderen, of een foto te maken voor je insta, bij BUURT kun je hier terecht.

Omdat Aimy en allebei wel goede eters zijn, gingen we voor een stevig ontbijt. Het BUURT ontbijt en de ontbijtpizza. Het was er nog rustig, dus we konden lekker bijkletsen en ik had mooi de kans om wat foto’s te maken.

Nou een stevig ontbijt was het zeker. De pizza is heerlijk en vult enorm. Omdat de croissants nog vers van de bakker moesten komen (ja, dat krijg je als je vroeg komt), kregen we als alternatief een worstenbroodje aangeboden. Later kwam de croissant er ook nog bij, dus de tafel was VOL. Nou, heerlijk. We hadden toch veel bij te kletsen, dus tijd genoeg.

De rest van de kaart ziet er ook heel lekker uit. Ook als je met kinderen komt eten. Voor hen staan er ook een aantal aparte gerechten op het menu. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. Of het nou voor het ontbijt, of een hapje of drankje is.

En wie weet kom je Piet en Ria nog eens tegen.

Liefs,
Kuukskes

openingstijden:
werkdagen vanaf 08:30u
weekend vanaf 10:00u

BUURT vind je hier:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?