11x Restaurants met de Wereldkeuken in ‘s-Hertogenbosch

In ‘s-Hertogenbosch heb je allerlei leuke hotspots van over de hele wereld. In deze top 11 neem ik je mee in aan aantal van mijn favoriete Bossche restaurants met de wereldkeuken!

1. Barkade (Aziatisch)

Wil je genieten van uitzicht aan het water, spelletjes doen in de arcadehal en lekker genieten van Aziatische streetfood gerechten? Dan zit je bij Barkade helemaal goed. Gevestigd in de oude Koudijs veevoeder mengfabriek op de Tramkade kun je heerlijke gerechtjes bestellen (om te delen). Ook lekker veel vegetarische opties voor de liefhebber.

Barkade
Tramkade 26
5211 VB ‘s-Hertogenbosch

2. Tante Wonnie (Surinaams)

Fawaka! Lekker Surinaams eten doe je bij Tante Wonnie. Ga je voor een lekkere saotosoep, rijkelijk belegde broodjes of een heerlijke volle tafel met bijvoorbeeld moksi meti of roti kip! Lekker hoor!

Tante Wonnie
Hinthamerstraat 115
5211 MH ‘s-Hertogenbosch

3. Sarban (Afghaans)

Op de hoek van de Orthenstraat zit Sarban in dat leuke pand aan het water. Hier kun je heerlijk Afghaans eten. Ik hou van volle tafels met gerechten om te delen en daarvoor zit je hier helemaal goed. Bij Sarban maak je een ontdekkingstocht naar de smaken en geuren uit de Afghaanse keuken. De gerechten zijn stuk voor stuk authentiek en bijzonder smaakvol.

Sarban
Orthenstraat 87
5211 SW ‘s-Hertogenbosch

4. PINTXJO’s (Spaanse tapas)

Lekker Spaans genieten van tapas doe je bij PINTXJO’s. Maak een keuze uit de gerechten op het menu, of laat je verrassen door de eigenaresse of haar dochter.

PINTXJO’S
Orthenstraat 87
5211 SW ‘s-Hertogenbosch

5. Restaurant Bandung (Indonesisch)

Hier kun je terecht voor een volle tafel, vol met heerlijke Indonesische gerechten. Daar ben ik natuurlijk helemaal gek op als Indo. Heb je geen tijd om lang te tafelen, of wil je gewoon lekker een avondje op de bank hangen met lekker eten? Dan is het afhaal maandmenu ook zeker een aanrader.

Restaurant Bandung
Hinthamereinde 34
5211 PN ‘s-Hertogenbosch

6. Hello My Friend ( Wereldkeuken Streetfood)

Vrolijke, kleurrijke gerechten met invloeden van over de hele wereld. Cocktail erbij en een gezellig praatje met het personeel. Bij Hello My Friend zit je helemaal goed!

Hello My Friend
Kruisstraat 31
5211 DT ‘s-Hertogenbosch

7. Bistro Borage (Wereldkeuken)

Ook hier kun je terecht voor gerechten van over de hele wereld. Wij houden ervan om te delen en dan is het Wereld mezze menu of het explore menu onwijs leuk om te doe

Bistro Borage
Korte Putstraat 9
5211 KP ‘s-Hertogenbosch

8. CÔTE Bar Bistro (Frans)

Ben jij team Franse keuken? Lekker aan een bistro setje zitten, glas wijn erbij en lekker genieten van de moderne Franse keuken? Dat zit je goed bij CÔTE Bar Bistro

CÔTE Bar Bistro
Korte Putstraat 4
5211 KP ‘s-Hertogenbosch

9. Eetbar de Stadt (Asian Streetfood)

Gezellig uitgebreid borrelen met vrolijke en lekkere gerechtjes? Hiervoor moet je bij Eetbar de Stadt zijn. Hier zit je lekker en ik wordt erg blij van de vrolijk en kleurrijk opgemaakte bordjes.

Eetbar de Stadt
Verwersstraat 44
5211 HX ‘s-Hertogenbosch

10. Shiro (Japans)

Voor de authentieke Japanse keuken moet je bij het ietwat verstopte Shiro zijn. Je kunt voor een menu gaan of van a la carte bestellen. Zorg dat je reserveert, want er zijn niet heel veel plekken om te zitten.

Japans restaurant Shiro
Uilenburg 4
5211 EV ‘s-Hertogenbosch

11. Pizza Picotta (Italiaans)

Helaas, je kunt hier niet lekker uitgebreid zitten, maar hij hoort wel bij mij in het lijstje. Want wat mij betreft hebben ze hier de lekkerste pizza’s om af te halen. Mijn favoriet? De Pizza Tartufo met heeeeeul veel truffel! Die is echt mega lekker!

Pizza Picotta
Vughterstraat 101A
5211 GA ‘s-Hertogenbosch

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder