nationale frikandellendag Den Bosch
Vandaag is het Nationale Frikandellendag. Om dat te vieren hebben Yara en ik een culinaire snackwandeling door Den Bosch gemaakt...

Jongens, wat een feest was het vandaag hè! Op 4 februari is het Nationale frikandellendag en dat hebben Yara en ik even goed gevierd. Om ALLE cafetaria en snackbars af te gaan was wel erg ambitieus, maar we hebben wel een aantal zaken af kunnen vinken waar we lekker een frikandel, viandel met mayo, naturel of speciaal hebben gegeten.

Mensen vroeg nog waarom we niet overal precies hetzelfde hebben gegeten om te vergelijken, maar wij wilde gewoon iets lekkers. Daarnaast is Yara niet echt een “speciaal” fan en ben ik naast frikandellen ook echt gek op viandellen, dus we hebben gewoon van alles wat gedaan!

Een wedstrijd is overigens nog wel een keer leuk om te doen! Of misschien ga ik wel gewoon van iedere zaak de beste snack proberen!! Ook leuk!

Wist je trouwens dat je bij de Roels een Frikandel speciaal als voorgerecht kan bestellen? Dat vind ik dus helemaal leuk!

Uiteraard heb ik een compilatie gemaakt van deze legendarische, zonnige en vooral smakelijke Nationale Frikandellendag! Die zie je hieronder…

(tekst gaat verder onder het filmpje)

De cafetaria en snackbars waar wij tijdens Nationale Frikandellendag zijn geweest waren de Boemerang, Kees Kroket, FF Frietje, De Frietzaak en de Fijnproever. Deze, en nog veel meer fijne zaken voor een heerlijke “vette bek“, kan je hieronder vinden. Waar ga jij je friet en snacks altijd halen? En wat is jouw favoriete snack? Laat het ons weten in een reactie onder deze blogpost!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?