Cocktailworkshop bij Hello My Friend

Zomertip: Cocktailworkshop bij Hello My Friend

Ben jij ook zo gek op cocktails, maar weet je niet zo goed wat je moet bestellen? Of zou je ze zelf wel eens willen leren maken? Dat kan! Bij een van mijn favo hotspots Hello My Friend kun je vanaf nu Cocktailworkshops reserveren. En dat al vanaf 6 personen! Super leuk om bijvoorbeeld een cocktailworkshop te doen met en vrijgezellenfeest, een avond met vriendinnen of als bedrijfsuitje.

Hoe zien de cocktailworkshops eruit?

De cocktailworkshop bestaat uit verschillende onderdelen en zal ongeveer 1,5 uur duren. Hierbij zal de bartender cocktails naar keuze maken en kun je stap voor stap zien waaruit de cocktails zijn opgebouwd.

Vervolgens ga je natuurlijk ook zelf aan de slag (het is niet voor niets een workshop hè, je wordt aan het “work” gezet). Zo ga jij je eigen cocktail maken en komt er ook een klein wedstrijdelement in voor waarin teams gaan strijden om de beste (en vooral snelste) cocktail.

Dit klinkt goed toch?

Yes, ik wil die cocktailworkshop doen!

De cocktailworkshops zijn vanaf 6 personen te reserveren met een max. aantal van 10 deelnemers. De workshop van 1,5 uur kost €35,- euro per persoon inclusief 3 cocktails per persoon en een borrelplank om te delen tijdens de workshop.

Reserveren kan via whatsapp op 073-2110710.

Hou jij wel van cocktails, maar wil je liever gewoon dat ze voor je neus worden gezet, terwijl jij lekker van de zon geniet? Dat kan natuurlijk ook hè. Zowel bij Hello my Friend als op het Terras aan de Haven kun je genieten van de lekkerste cocktails en goede borrelhappen!

Deze blog is een samenwerking met Hello My Friend. Lijkt het jou ook leuk om samen te werken met of te adverteren op Bossche Buik? Stuur gerust een mail naar samenwerken@bosschebuik.nl.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.