Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/d/a/8/bosschebuik.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Wat er bij ons ook ooit gebeuren zal, we vieren altijd carnaval in Oeteldonk

Carnaval in Oeteldonk

Oeteldonk 2023 jeugdprins Ties I

De mensen die mij kennen weten dat ik natúúrlijk onwijs veel van de stad ‘s-Hertogenbosch hou. Maar 3 daoge in het jaar verandert de stad in het durp Oeteldonk. En van Oeteldonks carnaval hou ik zéker zoveel als van Den Bosch. Mijn rôôd-wit-gele das, de muziekskes en de klets die je erover kunt hebben is goud. En nog het werk dat wordt verzet door al die vrijwilligers. Een groot emosjioneel rollercoaster. Ik hou van Oeteldonk.

Breng een bezoek aan het Oeteldonks Gemintemuzejum

Ga worstenbroodjes bakken

Bij carnaval horen worstenbroodjes. Oké, wat mij betreft eet je worstenbrood het hele jaar, maar goed.. ze zijn eigenlijk bedoeld voor feest en carnaval is feest. Dus duik lekker de keuken in en ga worstenbroodjes maken. Hieronder vind je een recept.


6x de lekkerste worstenbroodjes in Den Bosch

Heb jij geen zin om zelf uren in de keuken te staan, of ben je gewoon niet zo’n held in de keuken? Op deze plekken in Den Bosch kun je heerlijke worstenbroodjes kopen. Dat is wel net zo gemakkelijk.

Carnaval 2024 “Oeteldonk blèft plèkke”

S.M.O. Attenooije wint het 64e Kwekfestijn met “Gij, mijn Oeteldonk”

attenooije wint 64e kwekfestijn met gij, mijn Oeteldonk

Zeverzakken de Podcast

KIK R ft. Bill winnen de 2e editie van Mupkes in The Mix met “Gij Viet een andere vrouw”

KIK R ft. Bill Gij viet n andere vrouw bossche buik oeteldonk

Jeugdhofkapel de Koekerellen vieren hun 55-jarig bestaan met het Petit Gala du Koek op 27 en 28 januari 2024

Oeteldonk omerrumt oe 2023 koekerellen

Lees hier alles over Carnaval in Oeteldonk

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?