skully tangerine gin tonic
Ben jij net als ik ook zo gek op Gin Tonic en vind je het leuk om nieuwe combinaties te ontdekken? Ga dan eens een GT tasting doen bij Gastrobar6.

Yes, het is bijna weekend en dat betekent voor mij regelmatig lekker eten en borrelen. En ik vind een borrel echt super lekker, maar vooral ook als ik echt kan genieten van goed en lekker drankje. En een van mijn favoriete drankjes, is toch wel de Gin Tonic. En bij Gastrobar6 kun je hele leuke en vooral lekkere gin tonic tastings doen.

Wat daar zo leuk aan is? Ze hebben bij Gastrobar6 wel 25 verschillende soorten gin. Dus er is voor ieder wel wat wils. Alle combinaties worden gemaakt met de verschillende tonics van Fever Tree. Dus mocht je de ene week met je vriendinnen willen gaan en de week erop met je familie, dan kan dat gewoon, want de combinaties zijn eindeloos. Daarbij wordt er door de heren van Gastrobar6 ook steeds weer gekeken naar andere gin soorten, zodat de diehards iedere keer iets nieuws te proeven krijgen! Ik heb zelf natuurlijk ook even twee gin tonics geproefd, op aanraden van (mede)eigenaar Geert Toebast. Hij liet mij en nog een paar andere bloggers twee heel verschillende GT’s proeven en ik raad ze allebei zeker aan.

Skully Tangerine Twist

skully tangerine GT

De eerste Gin Tonic die wij kregen was er een met de tangerine twist gin van Skully. In combinatie met clementine tonic, kaneel, mandarijn en anijszaad was de GT subtiel. Kruidig en aan de zoete kant. Ik vond deze erg lekker. Maar ik ben persoonlijk ook wel van de kruidige gin soorten. Dus deze was ook echt iets voor mij.

Daarbij vind ik de dit drankje ook wel goed te combineren met hartige hapjes. Dit omdat de smaak van de Gin Tonic heel subtiel is.

Pink 47

pink 47 gin tonic

Deze GT was weer totaal anders. De Pink 47, een London dry gin, kregen wij geserveerd met elderflower tonic, frambozen, verse munt en roos. Ik vind dit echt een vrouwelijk drankje en zoeter dan de eerste GT. Door de bloemige smaak, vind ik deze Gin tonic vooral heel geschikt voor in de zomer. Volgens mij ook heel lekker bij een kaasplankje.

Met een Gin Tonic tasting krijg je zes verschillende GT’s voor 34,50 euro. Wil je nu liever zelf gewoon wat drankjes gaan doen en gewoon GT’s drinken die je zelf kent of lekker vindt? Ga dan zeker eens naar de LAZY SUNDAY. Dan zijn alle Gin Tonics op zondag tussen 14.00-18.00 maar 7,50 euro. Lekker! En vergeet er dan ook vooral niet een lekkere borrelplank bij te bestellen.. die is namelijk ook erg lekker uitgebreid. Fijn weekend en borrel ze!!

LAZY SUNDAY GASTROBAR 6
Plateau Gastrobar6

Gastrobar6 kun je hier vinden:

Ga jij liever op zoek naar leuke en nieuwe (speciaal)biertjes? Dan is dit misschien meer de plek voor jou

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?