Barkade Den Bosch

Oké, een van mijn favoriete hotspots in Den Bosch op dit moment zit toch wel op de Tramkade aan het water, namelijk Barkade. Heerlijk Asian streetfood, een Arcade club, geregeld op vrijdag een vette clubavond voor een dansje en nog veel meer…

Food & Drinks bij Barkade

Voor mij de nummer 1 reden om hier naartoe te gaan is toch wel gewoon het eten en drinken. Lekkere streetfood gerechten uit Zuid-Oost Azië met een moderne twist en diverse cocktails, (speciaal)bieren en leuke frisdranken.

De kaart wisselt regelmatig, maar een van mijn favoriete gerechten (die gelukkig weer op de kaart staat) is de Char Kway Teow. Dat zijn gewokte flat noodles met ei, garnalen en bieslook. MEGA lekker. En vergeet ook de Moo Krob (crispy buikspek met azijn en suiker dip) niet te bestellen.

Dit zijn overigens allemaal gerechten die leuk zijn om te delen, maar je hebt ook verschillende gerechten die je gewoon per persoon kan bestellen. De prijzen van zo’n hoofdgerecht liggen tussen de €14-€16 euro. De gerechten om te delen zijn wat lager in prijs, maar daar ga je er natuurlijk een aantal van bestellen. Ik wel in ieder geval, haha!

Let’s play at the Arcade Club

Als je dan uitgegeten bent ga je lekker gamen in de Arcade club. Verschillende arcade games van over de hele wereld kan je hier spelen.

Daarnaast kan je ook een Karaoke booth boeken om met je vrienden, vriendinnen of familie lekker een avond mee te zingen op foute hits.

Clubkade

Barkade Den Bosch clubkade
Clubkade

Op vrijdag en zaterdag zijn er ook regelmatig vette party’s en wordt Barkade omgetoverd tot de Clubkade. De arcade games maken op zo’n avond dan even ruimte voor de dansvloer. Verschillende soorten feestjes worden hier gehouden voor de liefhebber en voor de mensen die gewoon lekker een avond écht willen dansen op o.a. lekkere house, electro of techno muziek.

Check de Uitagenda van Bossche Buik om te zien wat er de komende periode bij Clubkade op de planning staat.

Conclusie

Bij Barkade kan je de hele avond vullen met je vrienden. Van gewoon gezellig een avondje borrelen tot lekker gamen en dansen tot in de late uurtjes.

Hier kan je Barkade vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?