festival-trek-10
Deze zomer trok Festival Trek door een aantal steden in Nederland. Heb je het gemist? Niet getreurd, want in september komen ze nog naar Den Haag.

Ik ben dol op festivals en feestjes. Vooral festivals waar je ook goed en lekker kunt eten. Nou was festival Trek daar echt heel geschikt voor. Een paar dagen lang nemen een aantal toffe foodtrucks een stad over. Ik ben twee weken gelden naar Festival Trek in Den Bosch geweest. Heb je het gemist? Niet getreurd, aan het einde van de zomer komt de karavaan nog één keer in het Westbroekpark in Den Haag.  Als je er dus nog niet geweest bent, grijp dan je kans.

Waarom ik dit festival zo leuk vind? Nou buiten het feit dat je er echt super lekker kunt eten, ziet het terrein er super sfeervol uit door alle toffe wagens, er is theater, live- muziek, er wordt gedanst en de meeste locaties zijn ook gewoon leuk. Kortom, ik word hier blij van.

Ik ben zelf twee keer geweest in dit weekend en heb daardoor al een hoop kunnen proeven. Mijn favoriete foodtruck was toch wel Mr. Brasa. Oh my godddd.. dat broodje buikspek  en de gegrilde ananas waren echt een feestje in de mond.

Als je nou trouwens genoeg gegeten hebt, vergeet dan niet een zakje kokosmakronen mee te nemen van Madame Cocos. Vooral die met witte chocolade en bitterkoekjes are to die for.

Mocht je nog willen gaan, van 7 t/m 10 september is Festival Trek nog te vinden in het Westbroekpark in Den Haag. In principe is de entree gratis, maar je betaalt wel voor je beker. Een beker kost 2,50 euro. De meeste mensen houden hem als souvenir, want je kunt hem niet inruilen. Dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je 2,50 euro betaalt om binnen te komen. Dat is op zich gewoon prima. Daarbij wordt er wel grotendeels voorkomen dat het terrein bezaaid ligt met van die vreselijke, gladde plastic bekers.

liefs,
Kuuskes

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?