HIGH TEA BROWNIES & DOWNIES DEN BOSCH

Lekker aan de High Tea bij Brownies & Downies

Bij Brownies en Downies in Den Bosch hebben ze een heerlijke High Tea. Leuk om te doen met je ouders, vriendinnen of je oma. En het is nog gezellig ook.

Als je lekker wilt eten, leuk wil zitten, maar vooral heel leuk bediend wil worden, dan raad ik Brownies & Downies altijd aan. Je kunt er niet alleen erg lekker lunchen en koffie drinken, maar je hebt er ook een erg leuke High Tea. Voor z’n verjaardag, ben ik samen met mijn vader geweest en hebben wij genoten van de heerlijke hartige en zoete hapjes.

HIGH TEA BROWNIES & DOWNIES DEN BOSCH

Bij binnenkomst mochten we een tafeltje kiezen en kregen we gelijk een kop thee aangeboden. Voor een High Tea moet je altijd even van tevoren reserveren. Onze schaal met hapjes kwam al vrij snel nadat we zaten. We kregen een schaal vol met zowel hartige als zoete gerechtjes.

HIGH TEA BROWNIES & DOWNIES DEN BOSCH

Ik vond het prettig dat alles in een keer wordt gebracht, want zo kan ik zoet en hartig een beetje afwisselen. Zelf vind ik het altijd best heftig om in een keer zo veel zoet te krijgen in een laatste ronde. Nu kun je hier zelf voor kiezen.

We kregen verschillende, lekkere hapjes als een soepje, bitterballen, brood met huisgemaakte smeersels, een salade, yoghurt en kleine muffins. Alles was lekker op smaak en het zag er ook allemaal goed uit.

HIGH TEA BROWNIES & DOWNIES DEN BOSCH


De exacte prijzen van de High Tea kan ik je niet vertellen, want ik heb deze high tea met een Social Deal gekocht. Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de High Tea bij Brownies & Downies in Den Bosch, of wil je weten wat je nog meer voor lekkers kunt bestellen als je iets minder tijd hebt, zoals een lekkere lunch? Klik dan hier voor de website voor meer informatie over prijzen, de menukaart en andere locaties.

lunch bij brownies & downies

Hier kun je Brownies & Downies in Den Bosch vinden:

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.