Overnachten in Den Bosch. Hotels, appartementen en B&B’s.

Wil jij een weekendje naar en weet je niet waar je moet overnachten? Ik ga regelmatig op zoek naar leuke en bijzondere plekken in en rond de binnenstad, die jouw Bossche beleving nog mooier maken.

overnachten den bosch
Overnachten op de GM-26

Of je nou wil overnachten in een hotel, B&B, hijskraan of boot.. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch kan het allemaal.

Overnachten in een hijskraan kan bij de Bossche kraan

Wil jij overnachten op 12 meter hoogte met een prachtig panorama uitzicht? Dat kan bij de Bossche kraan. De oude hijskraan van de Koudijs veevoeder mengfabriek. Bestuur de kraan vanuit de authentieke stoel of je bed en geniet van deze unieke ervaring.

overnachten den bosch
Uitzicht op de Silo’s vanuit de Bossche Kraan

De mooiste Hotels en Bed & Breakfasts vind je in en rond Den Bosch

Slapen bij Achter de Kan Bed & Breakfast

In een zijstraat van de Vughterstraat (Achter de Kan) heb je een heerlijk en fijne B&B zitten. 3 prachtige kamers, een gezamenlijke keuken en een fijn balkon met in de verte het Bossche Broek. Lekker rustig en toch in de binnenstad. Heerlijk.

overnachten den bosch
Slapen bij Achter de Kan

Overnachten Little Duke Hotel

Overnachten met uitzicht op de Drakenfontein (al is d’n draok tijdelijk verplaatst voor restauratie en in mei 2021 weer terug) op de stationsweg. Ideaal als je met het OV naar Den Bosch komt.

overnachten den bosch
Little Duke Hotel

Je eigen appartement in de Lepelstraat bij Maison BON Apartment

Ben je met je gezin, twee stellen of een paar vriend(inn)en weg? Dan zijn de appartementen van Maison BON echt i-de-aal. Lekker in de Lepelstraat met het uitzicht op de Uilenburg, persoonlijk een van mijn favoriete stukken van de stad. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, dus je kunt er gerust meerdere nachten verblijven. Echt super fijn.

overnachten den bosch

Landgoed Huize Bergen in Vught

Wil je net buiten de stad genieten van de rust en binnen 15 minuten op de fiets al in het centrum zijn? Dan is Landgoed Huize Bergen de plek voor jou om te overnachten. Een prachtig landgoed met verschillende soorten kamers en een geweldig uitzicht bij je ontbijt, lunch of diner.

Overnachting bij Golden Tulip Hotel Central

Overnachten in hartje Den Bosch en dan heerlijk ontbijten, lunchen of dineren met uitzicht op de mèrt (markt)? Dat kan natuurlijk bij Hotel Central. Een ideale plek als je lekker wil shoppen, wandelen en terrassen in de Bossche binnenstad. Maar ook als je Prins Amadeiro Ricosto di Carnavallo, Ridder van het Reksam, Heer en Meester van Oeteldonk en deszelfs omliggende watervrije moerassen en zandwoestijnen enz, enz, enz. heet en een paar nachten naar je Zomerpaleis wil, dan zit je ook goed, haha!

Overnachten in een boot kan bij de GM-26

Waar deze boot ligt, heb jij deels zelf in de hand. Ik vind de Brede Haven wel echt een aanrader, maar hoe leuk is het dat jij je hotelkamer gewoon kan verplaatsen? Dat kan met de GM-26 waar mijn zusje “Waar is Aimy” en ik hebben mogen overnachten!

overnachten den bosch
Slapen op een boot doe je bij GM-26

Waar ga jij de volgende ochtend ontbijten?

Je kunt natuurlijk lekker in het hotel ontbijten, maar Den Bosch heeft ook een hoop fijne hotspots met heerlijke, uitgebreide ontbijtjes.

DM-26 by night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.