Hotels en overnachtingen

Bij Achter de Kan Bed & Breakfast kun je heerlijk en gezellig overnachten als je een nachtje of weekend naar Den Bosch gaat. Aanrader.
BRASSERIE CÉ BY NIGHT

Wil jij een weekendje naar en weet je niet waar je moet overnachten? Ik ga regelmatig op zoek naar leuke en bijzondere plekken in en rond de binnenstad, die jouw Bossche beleving nog mooier maken.

GM-26 Bed and Boat
Brede Haven 57C 5211 TM
‘s-Hertogenbosch

Of je nou wil overnachten in een hotel, B&B, hijskraan of boot.. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch kan het allemaal.

Overnachten in een hijskraan kan bij de Bossche kraan

Wil jij overnachten op 12 meter hoogte met een prachtig panorama uitzicht? Dat kan bij de Bossche kraan. De oude hijskraan van de Koudijs veevoeder mengfabriek. Bestuur de kraan vanuit de authentieke stoel of je bed en geniet van deze unieke ervaring.

De Bossche Kraan
Tramkade 31 5211 VB
‘s-Hertogenbosch

De mooiste Hotels en Bed & Breakfasts vind je in en rond Den Bosch

Slapen bij Achter de Kan Bed & Breakfast

In een zijstraat van de Vughterstraat (Achter de Kan) heb je een heerlijk en fijne B&B zitten. 3 prachtige kamers, een gezamenlijke keuken en een fijn balkon met in de verte het Bossche Broek. Lekker rustig en toch in de binnenstad. Heerlijk.

B&B Achter de Kan
Achter de Kan 3A 5211 GM
‘s-Hertogenbosch

Overnachten Little Duke Hotel

Overnachten met uitzicht op de Drakenfontein (al is d’n draok tijdelijk verplaatst voor restauratie en in mei 2021 weer terug) op de stationsweg. Ideaal als je met het OV naar Den Bosch komt.

Little Duke Hotel
Stationsweg 33 5211 TV
‘s-Hertogenbosch

Je eigen appartement in de Lepelstraat bij Maison BON Apartment

Ben je met je gezin, twee stellen of een paar vriend(inn)en weg? Dan zijn de appartementen van Maison BON echt i-de-aal. Lekker in de Lepelstraat met het uitzicht op de Uilenburg, persoonlijk een van mijn favoriete stukken van de stad. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, dus je kunt er gerust meerdere nachten verblijven. Echt super fijn.

Maison BON Apartments
Lepelstraat 37 5211 DP
‘s-Hertogenbosch

Overnachting bij Golden Tulip Hotel Central

Overnachten in hartje Den Bosch en dan heerlijk ontbijten, lunchen of dineren met uitzicht op de mèrt (markt)? Dat kan natuurlijk bij Hotel Central. Een ideale plek als je lekker wil shoppen, wandelen en terrassen in de Bossche binnenstad. Maar ook als je Prins Amadeiro Ricosto di Carnavallo, Ridder van het Reksam, Heer en Meester van Oeteldonk en deszelfs omliggende watervrije moerassen en zandwoestijnen enz, enz, enz. heet en een paar nachten naar je Zomerpaleis wil, dan zit je ook goed, haha!

Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98 5211 RX
‘s-Hertogenbosch

Overnachten in een boot kan bij de GM-26

Waar deze boot ligt, heb jij deels zelf in de hand. Ik vind de Brede Haven wel echt een aanrader, maar hoe leuk is het dat jij je hotelkamer gewoon kan verplaatsen? Dat kan met de GM-26 waar mijn zusje “Waar is Aimy” en ik hebben mogen overnachten!

GM-26 Bed and Boat
Brede Haven 57C 5211 TM
‘s-Hertogenbosch

Waar ga jij de volgende ochtend ontbijten?

Je kunt natuurlijk lekker in het hotel ontbijten, maar Den Bosch heeft ook een hoop fijne hotspots met heerlijke, uitgebreide ontbijtjes.

Net buiten de stad: Landgoed Huize Bergen in Vught

Wil je net buiten de stad genieten van de rust en binnen 15 minuten op de fiets al in het centrum zijn? Dan is Landgoed Huize Bergen de plek voor jou om te overnachten. Een prachtig landgoed met verschillende soorten kamers en een geweldig uitzicht bij je ontbijt, lunch of diner.

Landgoed Huize Bergen
Glorieuxlaan 1 5261 SG
Vught

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.