nippen restobar lunch
YES, het is herfstvakantie en dan is er een hoop te doen in Den Bosch. Ik heb een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet...

Het noorden van het land heeft deze week al vakantie en wij zijn ook bijna aan de beurt, dus het leek me een goed idee om een aantal super handige tips voor je op een rijtje te zetten die je kunt doen tijdens de herfstvakantie!

Want er is deze vakantie weer genoeg te doen in Den Bosch. Van muziek tot museumbezoeken, van lunch tot feestjes, van knutselen tot (bokbier)wandelingen. Laat je me even weten wat jij deze vakantie allemaal gaat doen?

De Bokbierwandeling

Afbeelding: Bossche Bokbier wandeling

Begin de herfstvakantie goed met de jaarlijkse Bokbierwandeling in Den Bosch. Wandel langs verschillende kroegen met je vrienden en geniet van het heerlijke bokbier.

Kaarten kan je bestellen aan de bar bij de verschillende deelnemende kroegen.

Maak een herfstwandeling

herfstwandelingen de moerputten

In de omgeving van Den Bosch kan je heerlijk wandelen. Klik op de knop hieronder om te kijken wat onze favoriete locaties zijn voor een heerlijke herfstwandeling.

Ga lekker lunchen in Den Bosch

nippen restobar lunch
Crispy platbrood bij Nippen Restobar

Als je een dag in Den Bosch bent kan je een goede lunch hotspot natuurlijk niet overslaan. In de Bossche binnenstad heb je oneindig veel leuke zaakjes en lunchrooms waar je terecht kunt voor een lekker broodje, huisgemaakte soep, een salade of een uitgebreide meergangen lunch!

Klik op de knop hieronder voor een aantal van Bossche Buik’s favoriete hotspots.

Tribute around town

Yes, op 28 oktober is het weer “Tribute around Town” met deze keer een dikke tribute naar de jaren ’70 en ’80. Wandel langs verschillende locaties in Den Bosch en geniet van de nostalgie, een lekker drankje en de LIVE muziek.

Echte Bossche Prom

Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch komt met de Echte Bossche Prom naar de Maaspoort! Het concert knipoogt naar een bekend carnavalsevenement van de Koninklijke Harmonie: het Grand Gala du Kwek. Een mix van klassiek, pop, feestelijk Brabants, Nederlandstalig én een aantal soloartiesten waaronder de Bossche Loïs van de Ven.

Maak een rondvaart over de Binnendieze

historische rondvaart op de binnendieze

T/m 30 oktober is het nog mogelijk om een rondvaart te boeken. Daarna is deze populaire, interessante en vooral kei leuke activiteit niet meer te doen tot april. Er zijn verschillende routes die je kunt doen en het is een perfect uitje voor in de herfstvakantie.

Bezoek een van de Bossche musea tijdens de herfstvakantie

het noordbrabants museum

Den Bosch heeft een aantal prachtige musea die het bezoeken waard zijn. Leer alles over het leven van de wereldberoemde schilder Jheronimus Bosch, de geschiedenis van het (Oeteldonkse) carnaval, neem een kijkje bij “De Vaandeldrager” en de Zwanenbroeders, of komt alles te weten over Noord-Brabant.

Hier kan je lekker uit eten in Den Bosch

italiaans restaurant dell angelo den bosch

Van al dat cultuursnuiver krijg je honger. Er zijn genoeg leuke restaurants in Den Bosch waar je heerlijk kunt eten en borrelen. Van daghap tot fine dining, van een sterrenrestaurant tot brasserie, Den Bosch heeft alles.

Klik op de knop hieronder voor een aantal van onze favoriete restaurants in Den Bosch.

Huis73 viert de herfst tijdens het Herfstfestival (22-30 okt)

herfstwandeling prins hendrik park ijzeren vrouw

Kom in de herfstvakantie naar het Herfstfestival bij Huis73. Er is van alles te doen en te beleven voor kinderen t/m 12 jaar. Zelfs voor de allerkleinsten. In de bibliotheken van Den Bosch, maar ook Vught, Boxtel en Rosmalen zijn er iedere dag allerlei leuke activiteiten: voorlezen, workshops, maakmiddagen, theatervoorstellingen, Kennisbende met legomaster Roy en nog veel meer! 

Scoor je herfst- en winteroutfit in Den Bosch

shoppen Den Bosch vintage room

Is jouw kledingkast al klaar voor de winter? Nee? In Den Bosch kan je gelukkig heerlijk winkelen. Naast de grotere bekende ketens heeft Den Bosch ook een hele hoop leuke kleinere winkels, boetiekjes en vintage winkels waar je lekker kunt shoppen en goed kunt slagen.

Klik op de knop hieronder om naar de shop pagina van Bossche Buik te gaan,

Overnachten in Den Bosch

GM-26 BED & BREAKFAST BIJZONDER OVERNACHTEN OP EEN BOOT DEN BOSCH

Blijf je langer dan 1 dag in Den Bosch? Dan is het natuurlijk heerlijk als je kunt blijven slapen. Maak er een weekendje of nachtje in de herfstvakantie van en overnacht in een van de heerlijke en bijzondere hotels, of B&B’s in Den Bosch.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?