Heb jij zin om lekker te wandelen en wil jij gelijk de lokale horecaondernemer een beetje supporten? Doe dan zeker een keer De Stadswandeling 073.

Van dat koude weer en dat vele thuiswerken word ik zo lam. Daarom vind ik het heerlijk om iedere dag wel even een stukje te wandelen. Maar hoe leuk is het om dit ook te combineren met iets lekkers? Dat kan met De Stadswandeling 073.

DE STADSWANDELING 073 MARIAPAVILJOEN
FRIETJE TRUFFELMAYO MARIAPAVILJOEN

Normaal gesproken vind ik het heerlijk om na een winterwandeling op een terras te ploffen met een goed glas wijn, een bitterbal of en warme choco met slagroom. Dat is nu echt een beetje onmogelijk, maar daarom is De Stadswandeling zo leuk om te doen. Als je je aanmeldt, krijg je een route met wat leuke quizvragen, opdrachten etc en 4 hotspots waarbij je voor 5 euro (per ondernemer) iets lekkers te eten en te drinken kunt halen.

DE STADSWANDELING 073 BOSCHVELDWEG
DE PLATANEN BIJ DE BOSCHVELDWEG
DE STADSWANDELING 073 BOSCHVELDWEG
JANUS KIEP EN DE HAANTJES OP DE BOSCHVELDWEG

Op dit moment zijn er twee routes die je kunt volgen. Je moet er wel op tijd bij zijn, want om drukte te voorkomen op de plekken waar je loopt, is er een maximaal aantal plekken beschikbaar om deel te nemen. Je merkte het gisteren ook wel, dat bij het stukje Bossche Broek, het lastig is om je aan de regels te houden als je wil oversteken bij het pontje. Je loopt de route ook met z’n tweeën of als je met meer bent, zal je twee aan twee moeten gaan lopen) en er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de maatregelen die nu spelen.

DE STADSWANDELING 073 POMPEN & VERLOUW BIJ HET BOSSCHE BROEK
BIJ HET BOSSCHE BROEK MET LEKKERS VAN POMPEN & VERLOUW

Ik vond het wel leuk om te zien hoe gemakkelijk dat eigenlijk gaat en hoe iedereen probeert zo veel mogelijk rekening met elkaar te houden!

Wij hebben twee routes door elkaar gelopen, omdat we wel heel benieuwd waren naar de verschillende hotspots en gewoon niet konden kiezen wie wij wilden “supporten”. Je ziet hier dus foto’s van twee verschillende routes.

DE STADSWANDELING 073 FIFTY FIFTY
HEALTHY TACO: HOLY JERUSALEM

Aimy en ik vonden het erg leuk om te doen. Persoonlijk vind ik route 1 het mooist om te lopen (die heeft het stukje Bossche Broek). Qua hotspots maakt het ons niet zo veel uit. We vonden het leuk dat er wel lekker wat afwisseling zit in de zoete en hartige gerechtjes. Bij de meeste zaken kun je kiezen uit 1 of 2 verschillende gerechtjes, maar bij sommige zaken (bijvoorbeeld Fifty Fifty of Tante Wonnie) mag je gewoon zelf iets kiezen. Zo lekker!

PALEISBRUG DEN BOSCH

Wil jij nou meer over de routes en hotspots weten, of wil je de route graag lopen? Klik dan op de knop hieronder voor meer info!

DE STADSWANDELING 073 FIFTY FIFTY
SINT-JANSKATHEDRAAL

Voor nog meer leuke stadswandelingen, wandeltips en mooie plekjes in Den Bosch, kijk je even hier

DE STADSWANDELING 073 GRAVEN VAN LEUVEN
WE EINDIGDEN DE ROUTE BIJ MIJN LIEVE BUREN!
Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?