Maak je eigen FlowerBombs met de online workshop van Werk aan de Winkel

flowerbombs maken online workshop werk aan de winkel

Vind jij het ook zo heerlijk om lekker creatief bezig te zijn, of ben je het eeuwig puzzelen en op-nummer-schilderen inmiddels zat? Ik was van keinds af aon al gek op handvaardigheid, kliederen en bakken. En dan vooral handvaardigheid. Iets nieuws creëren van klei, papier of kosteloos materiaal. Inmiddels pak ik niet meer zo snel een oude schoenendoos om er iets van te maken, maar ben ik wel nog steeds graag creatief bezig. Ik vind de workshops van Werk aan de Winkel bijvoorbeeld erg leuk. En deze keer heb ik FlowerBombs gemaakt.

flowerbombs maken online workshop werk aan de winkel

FlowerBombs maken

Speciaal voor het voorjaar is er nu een nieuwe workshop bij gekomen, namelijk Flowerbombs maken. “wat is dat dan?”, hoor ik je denken. Nou je maakt eigenlijk van pulp (wat veel wordt gebruikt voor papier-maché), kleurstof en droogbloemetjes kleine balletjes. In deze balletjes zitten bloemzaadjes die je later kunt zaaien in de tuin. Het ziet er er een stuk gezelliger uit dan gewoon een zakje zaadjes en is ook nog eens heel leuk om cadeau te geven.

Je hoeft ze alleen maar open te breken of op te lossen in water.

flowerbombs maken online workshop werk aan de winkel

Online workshop van Werk aan de Winkel

Je bestelt op de webshop (knop hieronder) een pakket voor een van de beschikbare data. Dit zijn er nu een paar, omdat de workshop nog nieuw is, maar er komen waarschijnlijk nog nieuwe data bij. Je kunt dan je pakket met benodigdheden ophalen bij Cake Daddy, of thuis laten sturen. Ik heb mijn pakket opgehaald bij de nieuwe taartenwinkel in de stad en gelijk iets lekkers meegenomen voor tijdens de workshop.

flowerbombs maken online workshop werk aan de winkel

In het pakket zit eigenlijk alles wat je nodig hebt, inclusief een zakje verse thee uit de winkel en een stukje koek. Wat je zelf nog moet hebben zijn wat kommetjes, bordjes, een schaar etc., maar dat staat duidelijk in de mail beschreven, die je vooraf krijgt toegestuurd. Vanuit Teams wordt de workshop dan door Nicolette (de eigenaresse van Werk aan de Winkel) gegeven.

Via de app of de chat kun je tijdens de workshop vragen stellen en alles volgen. Nicolette legt alles heel stapsgewijs uit en het is prima bij te houden. FlowerBombs maken is trouwens ook leuk om met kinderen te doen. Om het ze helemaal zelfstandig te laten doen is misschien wat lastig, maar het is wel onwijs gezellig om samen aan de slag te gaan.

flowerbombs maken online workshop werk aan de winkel

Meer info over de workshop FlowerBombs maken

Maandag 5 april is de eerstvolgende workshop (2e Paasdag) en daarvoor kun je vandaag (31 maart 2021) nog de hele dag reserveren. Voor de andere data heb je nog wat meer tijd.

flowerbombs maken online workshop werk aan de winkel

Wat kost het?

€29,95 voor een persoon
€39,95 voor twee personen (voordeelpakket)

Ga voor meer informatie naar de webshop van Werk aan de Winkel.

Ik kan trouwens niet wachten tot de winkels weer open zijn. Werk aan de Winkel heeft namelijk niet alleen onwijs leuke workshops, maar is ook gewoon een super leuke winkel voor de leukste “groene” cadeautjes, planten, servies, verse thee en er is een “green bar”.

shoppen den bosch werk aan de winkel

Dit is een betaalde samenwerking met Werk aan de Winkel. Wil jij ook een leuke advertentie voor je bedrijf? Stuur gerust een mailtje naar samenwerken@kuukskes.nl

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.