le marche de noel de kleinste kerstmarkt van Den Bosch

Afgelopen zaterdag 16 december vond op het Anne Frankplein de eerste editie van ‘le Marché de Noël’ plaats. een piepkleine kerstmarkt met alles wat je nodig hebt voor de kèssemus. Glühwein, warme chocolademelk met slagroom, live muziek, cadeautjes, kerstkransen, stalletjes, kaarsen, sieraden en broodjes worst.

Ondanks dat de kerstmarkt slechts 10 kraampjes had, werd de le marché de noël goed bezocht. de leukste producten van o.a. de Heerlak Shop, Henriette Floral, Studio Wellwaar, Lua Jo Studio en Vaas zoekt Baas waren te koop op de markt. De live muziek van het Binnendiezekoor en Winter Wonder Brass (beter bekend als Summer Brass) maakten de markt extra gezellig en sfeervol!

Bij een kerstmarkt horen natuurlijk ook versnaperingen die het hart, maar vooral ook het lijf een beetje verwarmen! De Graven van Leuven zorgde op le Marché de Noël voor flinke bekers Glühwein, warme chocolademelk met slagroom, handgemaakte kerstkransjes, kerstbier en broodjes worst! De typische kerstmarkt geur bracht je hiermee zo vanaf de wolvenhoek garage naar de kerstmarkt!

Let op.. de tekst gaat verder onder de foto’s.

de kleinste kerstmarkt van Den Bosch de graven van Leuven
De Graven van Leuven
de kleinste kerstmarkt van Den Bosch he den bosch
Hé Den Bosch
de kleinste kerstmarkt van Den Bosch anne frank plein

Deze eerste editie was ontzettend geslaagd! Wij kunnen nu al niet meer wachten tot de nieuwe editie in 2024! Heb jij nu een super leuk kraampje, dat helemaal op de kerstmarkt zou passen en wil je er volgend jaar ook bij zijn? Laat dan vooral een berichtje achter in de reacties hieronder!!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?