ROOFTOPBAR WOLVENHOEK
De nieuwe "Kel weet het wel" staat weer online boordevol leuke tips, fijne hotspots en laatste kansen!! Ga snel kijken om te zien wat je deze week kunt doen.

Een nieuwe week, dus een nieuwe “Kel weet het wel” op de blog! En deze week weer vol met leuke tips en een aantal laatste kansen in Den Bosch! De laatste week van het Theater aan de Parade, Rooftopbar wolvenhoek en de Kemping. Maar ook een hoop leuke acties, hotspots en fijne tips deze week! Kijk je mee?

HELLO MY FRIEND RAMEN NOODLES

Ontbijt Den Bosch, een goede start van de dag

Wat hebben wij een hoop leuke hotspots waar je heerlijk kunt ontbijten. Ben jij van het gezonde, luie, Franse of take-away ontbijt? Ik heb wel een aantal fijne tips voor je. Mijn favorieten? Nom Nom, CÔTE Bar Bistro en Eetbar DIT.

NOMBIJTJE NOM NOM DEN BOSCH

Actie: Gratis Tempura shrimps bij Poké Perfect Den Bosch

Ooeeeh, wie is er nog meer net zo’n fan van de poke bowls van Poké Perfect als ik? Ik ben er echt gek op en vind het heerlijk om met een bowl op de bank te schuiven na een lange dag werken. Het liefst met zo veel mogelijk vis en zeewiersalade, haha! Deze week is het helemaal feest, want je krijgt nu, als je een poké bowl via Uber Eats bestelt, bij iedere bestelling boven de 10 euro, een portie tempura garnalen gratis. Dit wil je! Zo lekker.

POKÉ PERFECT DEN BOSCH TEMPURA SHRIMP

Theater: Dis nie normaal in het Theater aan de Parade

De laatste week van het oude Theaterpand is ingegaan en er zijn nog een aantal voorstellingen beschikbaar. Welke voorstelling wil jij nog bezoeken? D’n lichtblauwen aovond, Loïs van de Ven of cabaret.. Allemaal even leuk! Bekijk hier het hele programma

Uit eten: “Food waste” op donderdag bij Roels in de Korte Putstraat

Ga jij donderdag een hapje eten in de stad? Dan is het echt een goed idee om even binnen te lopen bij Roels. Zij hebben namelijk iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur de “Food Waste” avond. De ingrediënten van Roels, Zoetelief en CÔTE komen samen in heerlijke, verrassende gerechtjes. Een hoofdgerecht heb je al voor 9 euro en een dessert voor 3,50. Het is iedere keer even afwachten wat je krijgt en het kan zijn dat je buurman iets anders op z’n bord heeft liggen dan jij. Wij zijn fan!

FOOD WASTE DONDERDAG ROELS DEN BOSCH
FOOD WASTE DONDERDAG ROELS DEN BOSCH

Bourgondisch paviljoen op de Parade Den Bosch

De laatste week van het het Bourgondische Paviljoen is ingegaan! Dus nog een week genieten van een geweldig terras met uitzicht op de Sint Jan, jeu de boules banen, lekkere drankjes en fijne gerechtjes. Deze week kun je nog genieten van Ries, de Buurvrouw en Bobby’s Bar.

BOURGONDISCHE ZOMER PARADE

Crawfish party op het Terras aan de Haven

Twee weken geleden had het terras niet heel veel “mossel” met het weer. Gelukkig heb ik mijn mosselpannetje gewoon binnen kunnen nuttigen en gaan we komende week voor een nieuwe poging, met weer een nieuwe, kei leuke actie! Crawfish Party aan de haven!

LOBSTER NIGHT TERRAS AAN DE HAVEN DEN BOSCH

Wat kun je verwachten? kliederschorten, kranten op tafel, mais, aardappel, brood en natuurlijk de crawfish. En dit keer komt er ook nog een lekker toetje op tafel! Ik ben natuurlijk weer van de partij! Zie ik je daar?

ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020

Het terras aan de haven is een kei leuke samenwerking tussen Hello My Friend, Bakkerij Royal, Jack’s foodbar en Wijn bij Stijn. En natuurlijk met de lekkere koffie van Coffeelab.

Laatste kans: Rooftopbar Wolvenhoek

De laatste week van Rooftopbar Wolvenhoek is ingegaan. Ga gezellig nog een keer langs voor een lekker drankje, een pizza en een “silent” feestje. Ook een aanrader, de Silent Disco bierproeverij. Kijk hier voor het hele programma.

BOSSCHE BUIK DE ROOFTOPBAR WOLVENHOEK DEN BOSCH

Ook de Kemping gaat binnenkort sluiten. Waan jezelf voor de laatste keer nog even op vakantie, ga lekker borrelen, Kubbs spelen, saté eten en bier drinken! Kei gezellig.

DE KEMPING DEN BOSCH DE BOSSCHE ZOMER

Insta account van de week: @wewilldothehunting

Deze twee zussen in Den Bosch en Amsterdam sporen de leukste vintage en tweedehands pareltjes voor je op en verkopen ze voor leuke prijzen! Dit flesje is helaas al verkocht, want die staat momenteel bij mij op de vensterbank! Maar ze hebben nog veel meer leuks, dus ga snel kijken!

Fit de zomer uit bij BFIT Personal training

Ik kan Corona inmiddels niet meer de schuld geven van die 12 gecreëerde onderkinnen die onder mijn 13e kin hangen. Dus ik ben weer lekker begonnen met trainen bij Berend van BFIT Den Bosch. Natuurlijk is het kei leuk om op insta te volgen hoe ik de Bossche Buikspieren train, maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker een keertje zelf meedoen! Kijk hier voor meer info, en wie weet staan we binnenkort samen te trainen! Zo gezellig.

Wil je op een actieve manier de stad beter leren kennen? Fiets dan gezellig een keer met Den Bosch Bike Tours mee. Een heerlijke fietstour door Den Bosch, onder begeleiding van een enthousiaste gids! Kei leuk!

Afhaaltip: Oven Aan, Kom Eraan

Ben je te lui om te koken deze week en wil je toch iets lekkers op tafel? De heren van Oven Aan, Kom Eraan zijn weer terug van vakantie en sinds deze week kun je weer heerlijk genieten van de weekhap, of de dagelijks wisselende gerechten. Ga het zelf afhalen, of zet je oven aan en ga op de bezorger zitten wachten bij de voordeur! Jammie.

oven aan kom eraan den bosch

Kermis Den Bosch

Je merkt er in het centrum zelf niet zo heel veel van, maar het is kermis in de stad. Vanwege de Corona is de kermis verplaatst naar het terrein van de Brabanthallen. Dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur. Met wie ga jij even kamelenracen en kaneelstokken knauwen langs de botswagens? De kermis is er nog t/m zondag. A-a-a-alweeer een winnaar!

kermis den bosch
Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?