Er zijn de afgelopen tijd weer een paar leuke en nieuwe initiatieven en hotspots in Den Bosch gekomen die je moet ontdekken. Ik heb ze voor jou op een rijtje gezet...

Er zijn weer een aantal nieuwe initiatieven en hotspots in Den Bosch bijgekomen, die je wellicht nog niet kent. Sommige dingen heb je misschien al op Bossche Buik voorbij zien komen, of zelf al ontdekt, maar ik zet ze even voor je op een rijtje! Ga lekker Den Bosch ontdekken.

De KAKEL club

Kipliefhebbers (ik dus), opgelet! Op Hinterhamereinde zit de KAKEL club. Een een nieuwe hotspot voor de lekkerste gerechten met in de hoofdrol.. wait for it.. KIP. Lekkere eigentijdse gerechten met een Korean twist. Ga jij voor de vette bek of een verantwoord gerecht?

Eet je geen vlees? Dan zijn er ook wat vegetarische opties. En vergeet vooral niet een lekker dessertje van Beppe Bettie te bestellen.

Wees er als de kippen bij, want het is kei lekker! Ik ben fan!

Klik op de knop om naar de KAKEL club te gaan:

Sushi by Mori

Als je bekend met met Mommy’s food, zul je Sushi by Mori ook wel waarderen. Leuke enthousiaste thuiskoks die iedere zaterdag en zondag mooie sushischotels bij je thuis komen bezorgen.

Kies uit de verschillende soorten sushi en stel je eigen box samen.

Sushi by Mori
sushibymori@hotmail.com
06-85352110

Wil je er nog iets warms bij bestellen? Ik vind de huisgemaakte loempia’s met kip erg lekker. Goed om te weten, alles is halal bereid!

Klik op de knop hieronder voor meer info:

Cake Daddy
Sinds 2021

Hou je van taart, gebak en cake? Dan moet je zéker even langs CAKE DADDY gaan. De gebroeders Roels ( je kent ze wel van M’EAT en Tappunt) hebben het restaurant omgebouwd tot een echte banketbakkerij met onwijs veel lekkernijen.

Er zijn ook een aantal hartige en vegan opties, dus er is voor ieder wat wils. Ik heb de frittata en de appel olijfolie taart al geprobeerd en vooral die appel was echt te gek. De frambozen pistacherol en de chocoladetaart staan nog op mijn to-do-list.

Mister Dessert

Mis jij die lekkere, mooi opgemaakte desserts in het restaurant ook zo? Ik wil. Ik kan echt genieten van mooi opgemaakte borden. Gelukkig heeft Mister Dessert hier DE oplossing voor. Dessert boxen.

Mister Dessert
misterdessert073@gmail.com
06-23992828

Je hebt de keuze uit 2 verschillende luxe desserts. Je krijg een box waarbij de mis-en-place al helemaal gedaan is. Het enige wat je hoeft te doen is je bord mooi gaan versieren. Laat je creatieve brein helemaal gaan.

Vind je dat toch een beetje lastig? Dan staan er op Instagram ook filmpjes waarin Mister Dessert het voordoet. Kun je spieken, haha!

CITY GIN

Ben jij net als ik een gin liefhebber? Dan is CITY GIN even leuk om te volgen. Zij maken gins die gebaseerd zijn op diverse steden in Nederland en ‘s-Hertogenbosch zit er ook tussen. Sterker nog! onlangs is er een nieuwe Bossche gin ontwikkeld en daar heb ik ook mijn steentje aan bij mogen dragen! Zoete Lieve Gerritje voor in je glas!

Je shopt hem hier:

Let op: voor dit product moet je 18+ zijn.

De Toko (to go)

Yes! Er is een nieuw Surinaams restaurant in de stad. En nog wel bij mij om de hoek! Ideaal. Bij De Toko serveren ze eerlijke, traditionele familie gerechten in een modern jasje.

De Toko | Surinaamse Specialiteiten
Verwersstraat 58
5211 HX ‘s-Hertogenbosch

De gerechtjes zijn goed op smaak en ik ben fan van de bami garnaal en roti kip. Maar wat ik ECHT onwijs lekker vind daar is de chutney. Kei lekker op een bara of (zoals ik dan weer doe) bij de kaasplank in het weekend, haha!!

Klik hieronder om naar de website van De Toko te gaan:

De Stadswandeling 073

Lekker de stad ontdekken en tegelijk ook de lokale horeca ondernemers een hart onder de riem steken? Dat doe je met de Stadswandeling 073.

DEN BOSCH ONTDEKKEN: de stadswandeling 073
DE STADSWANDELING 073

Ik heb hier nog niet zo lang geleden een blog over geschreven! Heel grappig trouwens, ik krijg er sindsdien echt heel veel vragen over, maar ik heb helaas zelf niets met de stadswandeling te maken. Ik heb hem alleen gelopen! Voor verdere info moet je echt bij de Stadswandeling 073 zelf zijn!

Klik op de knop om naar de blog over de Stadswandeling te gaan:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?