FREZZO DEN BOSCH BOSSCHE BUIK
FREZZO Den Bosch heeft een metamorfose gekregen. Naast het lekker ijs kun je er nu ook terecht voor broodjes, salades en smoothies...

Dat ik van ijsjes hou, dat weten jullie. Als de zon ook maar weer een beetje doorkomt, sta ik bijna vooraan in de rij bij verschillende ijssalons in de stad. En een van mijn favorieten is toch wel FREZZO in de lepelstraat. Je hebt onwijs veel keuze en ik vind de ‘smaak van de maand’ ook onwijs leuk. En dit voorjaar hebben ze flink uitgebreid, waardoor we voortaan het hele jaar door kunnen genieten van de ijssalon…

Italiaans schepijs

We kennen FREZZO allemaal al om hun lekkere ijs. Naast een aantal traditionele smaken, hebben ze een hoop andere, lekkere smaken. Zo ben ik helemaal fan van de ciambella (citroencake) en de kinderbueno.

Maar goed, met pure chocolade, pistache of fruitijs maak je mij ook ontzettend blij.

FREZZO DEN BOSCH BOSSCHE BUIK IJSJES
FREZZO DEN BOSCH

Je kunt kiezen uit hoorntjes, kinderijsjes, bekertjes, of een dolce vita (met grote ijshonger kan ik je deze zeker aanraden, want hij is gigantisch!).  Ik neem eigenlijk altijd en bakje met twee smaken. En heel soms drie omdat ik dan ECHT niet kan kiezen.

FREZZO DEN BOSCH BOSSCHE BUIK IJS
IK BEN MEESTAL TEAM BAKJE

Er zijn trouwens ook veel smaken helemaal op plantaardige basis en dus helemaal veganproof! Handig.

Wist je dat ze bij FREZZO ook milkshakes in alle smaken hebben?

Smaak van de maand

Bij Frezzo hebben ze iedere maand een andere, nieuwe smaak. Ik probeer deze smaak eigenlijk altijd uit en ben zo dus ook ooit verliefd geworden op de ciambella. Als ik binnenloop weten ze inmiddels als dat ze die in ieder geval in mijn bakje mogen doen, haha!

In de maand april hebben ze pandan ijs. MEGA lekker!! Hier gaat mijn indo-hartje wel wat harder van kloppen!

DE SMAAK VAN DE MAAND

Broodjescorner

Vorig jaar had FREZZO de ijssalon al verbreed met een gezellige zithoek voor ijscoupes. Inmiddels is de zaak omgetoverd tot een broodjescorner, waar je terecht kunt voor een lekkere lunch. Broodjes, salades en tosti’s zijn hier allemaal te verkrijgen. Het wordt allemaal vers voor je klaargemaakt.

BROODJES CORNER FREZZO LEPELSTRAAT
BROODJESCORNER VAN FREZZO

Zit je op kantoor of is het heel slecht weer en wil je de stad niet in? Dan kun je via thuisbezorgd ook je lunch laten bezorgen.

Ik vind het broodje met rosbief en gamba’s en de clubsandwich wel erg lekker. Bij de club krijg je er ook een zakje chips bij.

BROODJES CORNER FREZZO LEPELSTRAAT
LUNCH BIJ FREZZO

Wist je dat je de kinderijsjes extra kunt laten versieren met oogjes? En dat voor maar €0,25.

RUIME KEUZE BIJ FREZZO

Van al dat eten krijg je natuurlijk ook dorst. Naast de bekende frisdranken kun je ook een verse smoothie of huisgemaakte ijskoffie bestellen! Voor welke smaak ga jij?

De witte rietjes die je trouwens op de foto’s hieronder ziet, die zijn eetbaar! Scheelt weer afval!

Macarons

Komt er onverwachts visite, of heb jij gewoon zelf zin in iets lekkers voor bij koffie? Bij FREZZO kun je nu ook terecht voor de gezelligste macarons. Nog een goed idee? Koop een (halve) liter macaron ijs en garneer deze met een paar macarons uit de salon. Feestelijk dessert hoor. Kan gewoon hè. Je hoeft niet alleen bolletje ijs te kopen, maar je kunt ook gewoon een bak bestellen. Ik heb dit van een heeeele goede vriendin, haha!

MACARONS FREZZO LEPELSTRAAT
MACARONS

Mocht jij nou ook fan zijn geworden van FREZZO, dan kom ik je vast een keertje tegen dit seizoen. Gezellig!

Wat is jouw favoriete ijssmaak? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog! Vinden wij leuk!

Hier kun je FREZZO Den Bosch vinden:

Dit is een betaalde samenwerking met FREZZO. Lijkt het jou ook leuk om samen te werken met Bossche Buik? Stuur gerust een mailtje naar samenwerken@kuukskes.nl

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?