GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN
Wil jij alle hoogtepunten van Den Bosch in een dag verkennen? Rijd dan mee met een van de gratis stadsbussen met de Blauwe Engelen van Stichting Gastvrij 's- Hertogenbosch.

Ga jij Den Bosch in één dag bezoeken en wil je de hoogtepunten van de mooie vestingstad niet missen? Dan zorgen de “Blauwe Engelen” van Stichting Gastvrij ‘s- Hertogenbosch voor een onvergetelijke dag.

Deze vrijwilligers die je herkent aan hun felblauwe kleding en/of hun buttons, bieden gastvrije ontvangst door de weg te wijzen, iets te vertellen over de stad en andere activiteiten te doen.

Daarbij rijden ze op dinsdag t/m zondag een vaste route door de stad met gratis stadsbussen, naar de hoogtepunten van ‘s- Hertogenbosch. En je kunt uitstappen waar je wilt. Denk bijvoorbeeld aan het Museumkwartier of de Sint-Janskathedraal. Wil je weer opstappen? Ga dan bij de betreffende plekken op de opvallend blauwe stoelen zitten.

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN
Wil je op de bus stappen? Wacht dan bij de blauwe stoelen op de betreffende plekken.

Van dinsdag t/m zaterdag rijden de bussen van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. De bussen rijden 3-4 keer in het uur langs en er kunnen ca. 8 personen in. Klik hier voor meer informatie over de gratis stadsbussen.

Wil je alvast bekijken waar de stadsbussen langsrijden? Download dan hieronder het kaartje met de route.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?