lente in den bosch

Ben jij ook zo gek op het voorjaar? Ik kan echt genieten van die eerste kopjes koffie in de zon, de dagen die langer worden, de ochtendwandelingen in het Bossche Broek (inclusief reeën), en de bomen vol met prachtige bloesem. En Den Bosch heeft deze lente heel veel leuke dingen voor ons in petto.

Het Bossche Broek

We zullen helaas nog even moeten wachten tot de terrassen open gaan en dus zelf nog even creatief moeten omgaan met de gezelligheid vinden en het genieten van de lente en vooral elkaar!

ONTBIJT DEN BOSCH BISTRO BON
Wanneer zouden we weer lekker mogen ontbijten op het terras?

Daarom staat er sinds kort een pagina online op Bossche Buik met de leukste, lekkerste en beste tips voor deze lente. Er komen nog steeds tips en activiteiten bij, dus neem vooral regelmatig een kijkje voor al het nieuws!

Ik ben gek op ijsjes met lekker weer!

Pasen in Den Bosch

PAAS DINERBOX STADSBRASSERIE HET WARENHUIS
Paas diner bij Werkwarenhuis

Weet jij al wat je gaat doen met Pasen dit weekend? Eieren zoeken, koken, bakken en eten? Brunchen, dineren of high tea-en? Of gewoon lekker de natuur in en genieten van de zon?

Klik hieronder voor de leukste tips met Pasen 2021 in Den Bosch.

bossche buik banner pasen

Vier de lente in Den Bosch

Ook de rest van het voorjaar is er onwijs veel te proeven, doen, zien en beleven in de Bossche binnenstad en omgeving. Op een aantal dingen moeten we nog even wachten vanwege de maatregelen, maar je zult zien dat de stad straks weer helemaal opbloeit. Wil je op de hoogte blijven van al het leuks dat er te doen is? Houd dan vooral de pagina in de gaten.

Klik op de afbeelding hieronder om naar al het leuks te gaan.

Weet je nog dat we vorig jaar allemaal van die geweldige, extra terrassen hadden in de stad? Een aantal van deze terrassen zullen ook dit jaar weer verschijnen en ik word er onwijs blij van. Wil jij weten waar je moet zijn? Houd ook hiervoor de blog in de gaten!

COSTA DEL SILO DEN BOSCH TRAMKADE

Stadswandelingen in Den Bosch

Er komen steeds meer leuke stadswandelingen bij in Den Bosch. Wandel jij het liefst in de natuur, wil je leuke hotspots tegenkomen onderweg, voor een kopje koffie of ben je gewoon op zoek naar wat mooie, fotogenieke plekken om te wandelen? Je vindt het op Bossche Buik.

Klik op de foto hieronder voor de leukste stadswandelingen.

Workshops en andere leuke activiteiten

Ga jij liever creatief aan de slag deze lente? In Den Bosch zijn er een hoop leuke (online) workshops te volgen. Ga bijvoorbeeld chocolade bollen maken bij bakkerij royal, of fleurige flower bombs bij Werk aan de Winkel zoals op de foto hieronder…

Flower Bombs maken met Werk aan de Winkel

Klik op de afbeelding hieronder om direct naar alle workshops te gaan…

Fietsen in Den Bosch

Liever Den Bosch ontdekken op de fiets? Klik hier voor de leukste routes, gratis fietsenstallingen en Bike Tours.

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.