zeverzakken de podcast
Zet twee buren met een gemeenschappelijke liefde voor Den Bosch bij elkaar en je hebt de formule voor een nieuwe podcast; Zeverzakken...

Zet twee goede vrienden bij elkaar.. De één een uitbater, ondernemer, volksjongen, trouwe FC supporter, creatieve duizendpoot met het hart op de tong. De ander een leerkracht, Oeteldonk gekkie, hongernek, alles-willen-kunner, met een strotje vol liedjes en woordgrappen. Twee buren met een gemeenschappelijke, grote liefde voor ‘s-Hertogenbosch. De formule voor een nieuwe, Bossche podcast; Zeverzakken.

zeverzakken de podcast Binnendieze

Ja mensen, het is je vast niet ontgaan dat ik niet graag stilzit en dit is weer het bewijs. Goede vriend en eigenaar van o.a. De Graven van Leuven, Roland van de Werken en ik spreken elkaar dagelijks en naast dat we graag van elkaar willen weten hoe het met de ander gaat, zijn wij ook fan van de heerlijke kroegpraot, het alledaagse, het leven in Den Bosch. Met bronnen als de Bossche bewoners, Twitter en Instagram zijn wij het liefste altijd als eerste op de hoogte van alles wat er in onze mooie gemeente gebeurt en dat levert oneindig veel gespreksvoer op.

Het leek ons leuk om jullie mee te nemen in onze gesprekken en daarom gaan wij een nieuw kanaal beginnen, namelijk de Zeverzakken.

Wat is een zeverzak?

Als je in het woordenboek “zeverzak” opzoekt, kom je vanuit het dialect woorden als zeikerd, kletser, kletsmajoor, iemand die graag kletst en praatgraag persoon tegen. Het is eigenlijk allesomvattend van dát wat wij het liefste doen, dus het was dan ook al snel duidelijk dat dit de naam van onze podcast/ ons YouTube kanaal moest worden.

zeverzakken de podcast

Lekker luchtig ouwehoeren, grapjes maken, roddelen en klagen over alles wat vroeger beter was. Maar ook mooie mensen en dingen uit de stad ter sprake laten komen. De uitdaging zit hem in dat we het zo min mogelijk willen scripten en het gesprek spontaan en écht willen houden. En dat allemaal in (twee) wekelijkse afleveringen van 20-30 minuten.

Dus hou je van Den Bosch en de bewoners, chaos, enthousiasme, gekkigheid en heb je zin in luchtige kost? Dan is Zeverzakken, de podcast van een buurman en buurvrouw, jouw nieuwe luistervoer.

Check hier vast ons kanaal en vergeet je niet te abonneren, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe afleveringen. Mocht je leuke ideeën of gespreksonderwerpen hebben, laat het ons weten in de reacties hieronder of op YouTube!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?