Fijn overnachten bij Achter de Kan Bed & Breakfast Den Bosch

SLAPEN BIJ ACHTER DE KAN

In een klein zijstraatje aan het einde van de Vughterstraat, zit een onwijs leuke Bed & Breakfast; Achter de Kan B&B. Het straatje heet “achter de kan”, dus daar heeft de B&B zijn naam aan te danken. Mijn zusje WaarisAimy en ik mochten er een nachtje blijven slapen…

SLAPEN BIJ ACHTER DE KAN
SLAPEN BIJ ACHTER DE KAN

Overnachten in eigen stad

Het blijft toch een beetje gek om in de stad te overnachten op loopafstand van je eigen huis, maar echt.. Den Bosch heeft onwijs leuke en mooie plekken waar je kunt slapen als je een nachtje of weekend naar Den Bosch gaat. Ik had al een tijdje contact met de lieve eigenaresse Luciënne en in november gingen we er dan eindelijk een keer slapen.

De fijne kamers van Achter de Kan B&B

Achter de kan bestaat uit 3 mooie kamers met ieder een eigen badkamer en een gezamenlijke keuken die van alle gemakken voorzien is. De kamers hebben ieder een typisch Bossche naam en ik mocht slapen in de Binnendieze. Op de kamers kun je thee zetten en de badkamer ziet er super netjes en licht uit. Ik vind het altijd een pluspunt als er een föhn aanwezig is.

Omdat mijn zusje net was afgestudeerd, stonden er voor ons een paar lekkere drankjes klaar. Omdat we twee kamers hadden deze nacht, ging Ruud ook gezellig een nachtje mee!

DEZE GEZELLIGE DRANKJES STONDEN VOOR ONS KLAAR

Normaal gesproken zou je in de stad lekker uit eten gaan, maar door de maatregelen was dit helaas niet mogelijk. Daarom hadden we lekker iets afgehaald bij Sarban Den Bosch (heerlijke, Afghaanse keuken) en hebben we lekker de hele avond spelletjes zitten doen in de gezamenlijke keuken.

SLAPEN BIJ ACHTER DE KAN
AFHALEN BIJ SARBAN AFGHAANS RESTAURANT
SLAPEN BIJ ACHTER DE KAN
“ALL YOU NEED IS SLEEP”

De volgende ochtend stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar, dat door Luciënne was klaargemaakt. Als het wat beter weer is, is het ook lekker om op het dakterras te ontbijten. Tussen de bomen door kijk je zo het Bossche Broek in.

SLAPEN BIJ ACHTER DE KAN
ER STOND EEN HEERLIJK ONTBIJT VOOR ONS KLAAR

Wij hebben er heerlijk geslapen.

Zoek je nog leuke tips om te doen in Den Bosch?

eetbar de stadt den bosch
EETBAR DE STADT DEN BOSCH

Coronaproof overnachten

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn er bij Achter de kan een aantal dingen anders, dan iedereen zou willen. Ze houden zich bij Achter de kan B&B goed aan de RIVM maatregelen. Een deel van de Bed & Breakfast is momenteel bewoond, maar je kunt er nog gewoon overnachten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie, of om te reserveren.

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.