SOCIAL DISTANCING DEN BOSCH CORONA APRIL 2020
Het beeld van het altijd gezellige en bruisende Den Bosch is door de social distancing toch wel even anders. Dit is wat ik zie als ik door de stad wandel...

3 april 2020. Ik vind het heerlijk om iedere dag hard te lopen, of een wandeling te maken door een deel van de stad. Vandaag liep ik met de camera door de stad en ineens viel me de Corona stilte wel erg op. De “social distancing” houdt ons inmiddels al even bezig, maar door mijn werk, het lekkere weer en de nieuwigheid van de webcam-borrels was ik me nog niet zo bewust van hoe rustig en stil het nu eigenlijk is.

Vandaag was het besef er ineens. En ik heb wat foto’s van mijn wandeling gemaakt. Het nog altijd mooie Den Bosch, maar toch anders.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?