DEN BOSCH BIKE TOURS
Ben jij een dag of weekend in Den Bosch en wil je de stad ontdekken en leren kennen? Fiets dan mee met de locale gidsen van Den Bosch Bike Tours.

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, maar sinds en aantal weken ben ik een hele toffe samenwerking aangegaan. Sinds juni mag ik mezelf gids van Den Bosch Bike Tours noemen. Wij nemen je mee naar een aantal super toffe plekken in de (binnen)stad en vertellen hier iets over. En dat allemaal op de fiets.

LET OP: Bossche Buik is niet de organisator van Den Bosch Bike Tours. Voor meer informatie kan je mailen naar roland@degravenvanleuven.nl

Leer de stad kennen met een local

Er is niets leuker dan de stad verkennen op de fiets. Er zijn veel mooie plekken in Den Bosch die je kunt ontdekken. En dat is natuurlijk helemaal leuk met een local die je er iets over kan vertellen. Wij nemen jou mee op pad en laten je een aantal highlights zien. Naast dat wij je iets gaan vertellen over de Bossche historie, haar inwoners, de cultuur en carnaval, heeft iedere gids ook een eigen, persoonlijke touch aan de tour te geven. Zoek je leuke hotspots om iets te eten of te drinken? Dan ben je bij mij sowieso aan het juiste adres.

11X LEUKE TERRASSEN ZOMER 2020 DEN BOSCH
De Parade Den Bosch

Wat houdt die tour precies in?

De tours rijden op dit moment op de zaterdagen en zondagen. de route duurt ca. 2 uur, waarin je ongeveer 7 kilometer gaat fietsen en op een aantal plekken zult stoppen voor een mooi verhaal, interessante feitjes of een leuke foto. Want ja, foto’s zullen er zeker gemaakt worden.

DEN BOSCH BIKE TOURS
Foto: Ellen van Lent

Vanaf de vertrekplaats midden in het centrum fietsen we door oude buurten, langs de vestingroute en het Bossche broek. De Sint-janskathedraal, Tramkade en de gouden draak slaan wij natuurlijk niet over.

DEN BOSCH BIKE TOURS

Juni kortingsspecial bij Den Bosch Bike Tours

Heb ik je al enthousiast gekregen? Mooi, want we hebben deze maand (juni 2020) nog een paar plekjes over om mee te fietsen! En die plekken reserveer je nu met 10% korting. Dat betekent dat je geen 22 euro, maar 19,80 betaalt. DOEN DUS!

DEN BOSCH BIKE TOURS
Foto: Ellen van Lent

Ga snel naar de website om te reserveren bij Den Bosch Bike Tours en wie weet fietsen we heel binnenkort gezellig samen door de mooiste stad van Nederland.

Hier kun je de tours reserveren…

Wil je na de de toch met Den Bosch Bike Tours lekker ergens op een terrasje neerploffen? Dan heb ik hier alvast 11 toffe tips voor je!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?