effe plekke bij de bouwers in de bouwhal van oeteldonk
Kom dit weekend (20 & 21 januari 2024) plèkke bij de bouwers in de bouwhal van de Oeteldonkse Club. Hier zie je de wagens van de optocht...

Dit weekend zijn de open dagen in de bouwhal van de Oeteldonkse Club!! En dat betekent lekker effe plèkke bij de bouwers. Iedereen mag dan komen kijken naar de wagens die worden gebouwd, er zijn muziekskes, drinken, eten (voornamelijk frituur en daar zijn we gek op) en vooral veel Oeteldonkse veurpret! 

TMOC bouwhal van Oeteldonk plekke
TMOC bouwhal van Oeteldonk plekke

De bouwclubkes, waaronder cv de dikkupkes, cv de krabkes, cv ‘t Heuveltje en cv de pereplukkers laten met trots een preview van hun mooie wagens zien die tijdens de optocht op carnavalsmaandag voorbij zullen komen! Echte #bouwerpower!! 

Daarnaast zullen er diverse clubkes muziek komen maken, zingen en optreden om de sfeer nog gezelliger te maken. Wandel tussen de wagens met je drankje, je vrienden en de Oeteldonkse muziekskes en je warmt gelijk al een beetje op voor de drie mooiste daoge van het jaar!

TMOC bouwhal van Oeteldonk plekke

📍Ertveldweg 51
⌚️: 10.33-17.11 uur (20 en 21 januari 2024)

Hieronder kan je een beetje zien hoe zo’n open dag in de bouwhal eruit ziet. Alle reden dus om even lekker te plèkke bij de bouwers!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?