Oeteldonk omerrumt oe 2023 koekerellen
Jeugd hofkapel de Koekerellen bestaan 55 jaar en vieren dit groots met Petit Gala du Koek op 27 en 28 januari in Podium Azijnfabriek..

Dit carnavalsseizoen bestaat Jeugdhofkapel de Koekerellen 55 (jaaa, 5×11) jaar en dat wordt op 27 en 28 januari groots gevierd in Podium Azijnfabriek, tijdens Petit Gala du Koek.

Wie of wat is de Koekerellen?

Zoals je bij Prins Amadeiro Hofkapel de Kikvorsen hebt, heeft de jeugdprins ook zijn eigen hofkapel, de Koekerellen. Een stukje jeugdiger (tussen de 10 en 16 jaar) en ze spelen over het algemeen ook de nummers op een hoger, lekker dansbaar en feestelijk tempo. Een groep van ca. 40 kinderen die iedere jaar het jeugdcarnaval naar een hoger niveautje tillen als je het mij vraagt!

En ik kan het echt weten, want ik heb het geluk om al een aantal jaren deze dynamische en enthousiaste groep “Koekies” te begeleiden!!

Wist je bijvoorbeeld dat clubs als Vergimmes Mooi, Frappant en Attenooije zijn voortgekomen uit de Koekerellen? Allemaal oudleden die zo enthousiast zijn geworden dat ze de rest van hun leven Oeteldonkse muziek blijven maken met vrienden!

attenooije wint 64e kwekfestijn met gij, mijn Oeteldonk

Petit Gala du Koek!

Dit jaar bestaat deze jeugd hofkapel dus 55 jaar en dat wordt groots gevierd. In plaats van de jaarlijkse Koekerellenkwek, is er nu een weekend vol met (gast) optredens, een Koekerellen orkest met leden en oudleden en nog veel meer!

Een groot feest dus!

Bestel daarom snel je tickets hier en vier het grote feest mee op 27 en/of 28 januari 2024!!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?