Oeteldonk

D’n elfde van d’n elfde 2020 – Carnaval in Oeteldonk 2021

Dit jaar moeten wij ons feest der feesten wel even anders vieren dan dat wij gewend zijn, namelijk digitaal. Dat carnaval echt wordt afgelast is vrij uniek en het doet ook echt wel een beetje pijn. Gelukkig zijn er een hoop mensen die het Oeteldonkse gevuul bij de mensen in huis willen halen. Er wordt van alles georganiseerd en ik heb een aantal van deze initiatieven voor je op een rijtje gezet!

Oeteldonk borrelt thuis

De Oeteldonkse club is hard aan het werk om voor en tijdens de carnaval een mooi, digitaal programma neer te zetten. Op de verschillende dagen komen verschillende programma’s en uitzendingen op televisie die het Oeteldonkse vlammetje in mijn hart wel zéker aan zullen wakkeren.

Stadscafé de Basiliek
Hinthamerstraat 83 5211 MG
‘s-Hertogenbosch

Zet oew eige Knillispop up (+ win-actie = afgelopen)

Wist jij dat Knillis (de vermeend stichter van Oeteldonker en bekend als dé Oeteldonkse boer) dit jaar 99 jaar op de markt zou staan? Dit kan dit jaar helaas niet doorgaan.

Gelukkig kun jij nu oew eige Knillis thuis onthullen met de Knillispop up. Je krijgt een 11-delig pakket thuisgestuurd met alles wat jij nodig hebt om Knillis op een mooie manier te onthullen én ook weer te begraove (wel pas op de dinsdag hè).

Ik heb begrepen dat de pakketten heel hard gaan en al bijna uitverkocht zijn, maar ik mag 1 Limmitut eedisjon Knillispop up weggeven onder mijn volgers.

Wat kun je precies winnen?

  • 1 Limmitut Eedisjon Knillispop up

Wat moet je hiervoor doen?

  • VOLG @Bossche_Buik en @knillispopup op Facebook en/of Instagram.
  • LAAIK de post van de win-actie op Facebook en/of Instagram (Dubbel meedoen is dubbel kans)
  • LAOT in een reactie WETEN wie er volgens jou een Knillispop up verdient (je mag ook voor jezelf meedoen) en laat weten wat jouw favoriete OETELDONKSE carnavalsliedje is.
  • Vrijdag 29 januari 2021 maak ik in de loop van de dag de winnaar bekend in de stories. Tot dan kun je meedoen.

Wil jij zéker zijn van de Knillispop up in huis? Bestel hem dan nog snel via de knop hieronder:

Bluumkes van Leuven

Die fijne mensen van de Graven van Leuven weten de stad altijd op te vrolijken met leuke ideeën en deze keer gaan ze bloemen verkopen. Of je ze moet afhalen of dat er wordt bezorgd is nog even afwachten, maar dat het gezellige bloemen zijn, dat is zeker.

Bestel een mooie (11 euro), flinke (22 euro) of grote (33 euro) bos rôôd-wit-gele tulpen en zet de bluumkes lekker binnen!

Bestellen kan tot t/m 9 januari 2021 en op 10 t/m 14 januari 2021 kun je de bloemen ophalen! Hier word je toch gewoon helemaal vrolijk van?

D’n elfde van d’n elfde 2019 – Carnaval in Oeteldonk 2020

En Kermit dun Kwakert is natuurlijk een van mijn besties, dus die luister ik ook! Want als ik een hoogtepunt in mijn carnavalsleven mag noemen, dan was het stiekem toch wel ons optreden in PLEIN79 met de Veurnaval 2020. Dat was echt KEI VET!

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?