maison BON apartments den bosch
Ga jij een weekend naar Den Bosch met 2-4 personen en zoek je een toffe plek om te overnachten? Dan is Maison BON apartments in de Uilenburg iets voor jou..

Een van mijn favoriete wijken in Den Bosch is toch wel de Uilenburg. De combinatie van de prachtige historische straatjes, de Binnendieze en de diversiteit aan winkels en horeca maken dit stukje stad sprookjesachtig en uniek. En hoe lekker is het om na een dag shoppen, dineren en stappen gewoon bijna direct je bed in te kunnen rollen, heerlijk kunt doen alsof je thuis bent en de volgende dag vanuit je raam de dag kunt starten met een kop koffie en de reuring van alle ondernemers die weer aan hun dag beginnen… Ik hou er echt van. En dit kan dus heel goed bij Maison BON.

maison BON apartments den bosch
Heerlijke bedden bij Maison BON

Maison BON

Maison BON bestaat uit twee verschillende appartementen. Wij (mijn zusje @waarisaimy en ik) hebben een nachtje in het nieuwste recentelijk gerenoveerde appartement mogen slapen, namelijk Maison BON petit apartment. Een stijlvol en rustgevend appartement met 2 slaapkamers. Heel geschikt dus ook voor een gezin, twee stellen of 4 vriendinnen bijvoorbeeld. Het appartement zit in de Lepelstraat recht boven Bistro BON met uitzicht over de gezellige restaurants en cafés in de Uilenburg.

maison BON apartments den bosch

Het appartement is naast de twee slaapkamers voorzien van een zitgedeelte met tv, een ruime keuken met eettafel en een lichte badkamer.

maison BON apartments den bosch

Welkom bij Maison BON

Om in te checken kun je je melden bij Bistro BON. Hier krijg je de sleutels van het appartement en laat de gastheer/ vrouw van het restaurant zien hoe je bij het appartement kunt komen. Ik was er zelf al wat eerder dan mijn zusje, dus ik ben vast naar boven gegaan om een kijkje te nemen.

HOTEL DEN BOSCH MAISON BON APARTMENTS

Toen ik boven kwam werd ik gelijk heel blij. Lekkere lichte kamers, mooie luxueus interieur met fijne zachte kleuren.  Op de tafel stond een mooie bos bloemen in een vaas klaar, met een welkomstberichtje: “De Bossche Bollen staan klaar in de koelkast…”. Yess… pluspunten!

HOTEL DEN BOSCH MAISON BON APARTMENTS

Ik ging voor de slaapkamer aan de voorkant, die uitkijkt op de lepelstraat. Het was midden op de dag en al lekker druk op de terrassen. De slaapkamer aan de achterkant zit om de hoek van de woonkamer en is een onderdeel van het zitgedeelte. Een lekker verstopt plekje om even helemaal tot rust te komen.

HOTEL DEN BOSCH MAISON BON APARTMENTS
HOTEL DEN BOSCH MAISON BON APARTMENTS

De keuken is voorzien van mooie en fijne apparatuur (Ik kan echt zo blij worden van een vaatwasser), zodat het ook een superplek is voor een langer verblijf.

HOTEL DEN BOSCH MAISON BON APARTMENTS
HOTEL DEN BOSCH MAISON BON APARTMENTS

Toen Aimy ook was gearriveerd, hebben we de Bossche Bollen opgegeten bij het raam (oké een halve, want we zouden uit eten gaan) en zijn we lekker de stad ingelopen.  

BOSSCHE BOLLEN VAN JAN DE GROOT
Sjeklade bollen naar binnen schuiven is mijn hobby.

Na flink gegeten en geborreld te hebben, liepen we rustig aan weer terug naar ons appartement. Even televisie kijken in Aim haar kamer en toen naar bed. Dit was echt een fijn bed. Lekker groot en heel fijn linnengoed. Wat heb ik goed geslapen daar. Echt zo fijn!

HOTEL DEN BOSCH MAISON BON APARTMENTS

De volgende ochtend

Als je mij een beetje volgt op instagram weet je dat ik altijd wel een vroege vogel ben. Hier was dat ook het geval. Terwijl ik lekker aan de slag ging met het schrijven van deze blog heb ik gewacht tot Aimy ook wakker was. Ik wilde haar niet wakker maken door al volle bak koffie te zetten (haar bed grenst letterlijk aan de keuken). Eenmaal wakker hebben we lekker koffie gedronken bij het raam met de resterende stukken sjeklade bol. Vervolgens  heerlijk gedoucht, spullen gepakt en rustig aan uitgecheckt bij Bistro BON.

KOFFIE BIJ BON APARTMENTS
BADKAMER DEN BOSCH
BADKAMER DEN BOSCH

Wist je dat je daar tegenwoordig ook lekker kunt ontbijten? Dat hebben wij natuurlijk maar gelijk even gedaan en dat was heerlijk. Een leuke kaart met lekkere (uitgebreide) ontbijtgerechten.

ONTBIJT DEN BOSCH BISTRO BON
ONTBIJT DEN BOSCH BISTRO BON

Wij hebben heerlijk overnacht bij Maison BON petit apartment en ik kan het echt aanraden als je een weekend naar Den Bosch komt. Zeker als je met z’n vieren bent is dit echt top! Ik had eigenlijk besloten er te gaan wonen en het niet met jullie te delen… Maar vooruit! Ik gun iedereen dit plekje! Mochten ze ooit bedenken ermee te stoppen, nou dan weet Kel het wel!

Bedankt Maison BON!

Hier kun je Maison BON apartments vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?