SIGHTSEEING IN DB

jeroen boschplein den bosch

Natuurlijk is Den Bosch niet alleen een leuke, maar ook een hele mooie stad! Aan sightseeing is er in Den Bosch genoeg te doen. Denk aan stadswandelingen, rondvaarten en mooie musea. En hier vind je toffe, spannende en gezellige activiteiten, die ervoor zorgen dat je echt kennismaakt met de historische, prachtige (binnen)stad.

In Den Bosch is er aan sightseeing genoeg te doen. Zo heb je een aantal prachtige musea in zowel historische als moderne locaties. Zo is de Sint- Jacobskerk bijvoorbeeld omgetoverd tot het Jheronimus Bosch Art Center, waarbij alles in teken staat van de wereldberoemde kunstschilder Jeroen Bosch.

design museum Den Bosch sightseeing
Design Museum
Jheronimus Bosch Art Center
Jheronimus Bosch Art Center

Wil je liever te voet de stad leren kennen? Dan zijn er het hele jaar door diverse stadswandelingen te lopen. Er zijn routes die je zelf kunt lopen, gratis routes en routes met een gids. Ga voor meer informatie over de verschillende routes en prijzen naar het VVV kantoor op de markt.

WERKWARENHUIS DEN BOSCH
Stadswandeling Trends
stadswandeling flikken Den Bosch
stadswandeling flikken Den Bosch

Binnendieze
historische rondvaart

historische rondvaart

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.