shoppen Den Bosch Aaf
Zoek jij nog een leuk Moederdag cadeau? In Den Bosch heb je de tofste, meest bijzondere en gezelligste winkels voor een top cadeau...

Op de tweede zondag van mei is het weer moederdag. Dat betekent dat het tijd is om je liefste mama weer in het zonnetje te zetten. En in Den Bosch heb je de leukste en mooiste winkels om een uniek en lief cadeau te shoppen. Ik heb een aantal van mijn favoriete winkels voor je op een rijtje gezet.

OAK

Bij OAK kun je terecht voor de leukste cadeaus, prachtige kleding en geweldige siertegels. Daarbij ben ik ook altijd fan van de prachtige etalage. Die wordt altijd zo mooi versierd.

JUUL

Bij Juul zit je goed als je van kleurrijke kleding en sieraden houdt. Mooie merken zoals Ganni, Twin-Set, Moses en Alter Ego.

Werk aan de Winkel

Planten, interieur items, thee, workshops en nog veel meer. Ik word altijd heel blij van Werk aan de Winkel in de dode nieuwstraat.

AAF conceptstore

Oeeh als je van kleur en design houdt, dan is AAF ook echt een winkel voor jou. prachtige vazen, toffe posters, kleurrijke kaarsen en nog veel meer! Hier slaag je gegarandeerd voor een leuk (moederdag)cadeau.

San & Mam

Als je gaat shoppen mét je moeder, mag San & Mam niet ontbreken. Een winkel waar je allebei zeker zal slagen. Prachtige kleding, mooie tassen, geweldige accessoires en top service! Love it.

Koekwaus

Bij de meiden van Koekwaus ben je aan het juiste adres voor een leuk cadeau. Mooie schoenen, leuke kleding en heeeeul veel leuke accessoires.

Wanderwood

Zoek je een mooi cadeau, maar wil je ook wat bewuster shoppen? Scoor dan een mooi, duurzaam cadeau bij Wanderwood in de Snellestraat. van kaarsen tot kleding en van (wand)kleden tot stenen. Ze hebben het hier allemaal.

MYRTH

Heb je een nieuwe outfit geshopt? Dan horen daar natuurlijk ook nieuwe schoenen én accessoires bij! En daarvoor slaag je natuurlijk bij MYRTH “achter het stadhuis”. Mooie merken, veel kleuren en onwijs veel mooie items om cadeau te geven (ook aan jezelf).

Hello Den Bosch

Nog zo’n fijne winkel is natuurlijk Hello Den Bosch. Want naast de fijne kleding van merken zoals Scotch & Soda, Minus, Freebird, KNEKKI en By Bar Amsterdam kun je er ook terecht voor onwijs leuke cadeaus. Zeker de moeite waard om even binnen te lopen en iets mee te nemen.

Vintage Room

Ga jij verhuizen, verbouwen, of kan je interieur wel even een opfrisser gebruiken? Voor verlichting (haha, grapjeee) moet je bij Vintage Room zijn. Prachtige lampen, toebehoren, kastknopjes en ge-wel-dig behang lachen je toe. Love deze winkel!

De Gedekte Tafel

Bij de gedekte tafel kun je goed terecht als je op zoek bent naar een mooi cadeau voor een.. de naam zegt het al.. prachtige gedekte tafel. Kleden, servies, bestek, aankleding en nog veel meer. Christel heeft het allemaal. Ook hier word ik altijd blij van de etalage waar altijd veel energie in wordt gestoken.

Hier kun je alle winkels vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?