Waar ben jij met Koningsnacht en Koningsdag ’22 te vinden in Den Bosch?

Oeeeh, ik heb zo erg uitgekeken naar Koningsdag! Ik vind dat een van de leukste dagen in het jaar. Iedereen is vrolijk, stiekem is oranje best een leuke kleur, overal in de stad is er wat te doen, maar laten we voorop stellen dat ik mijn grote liefde prins Maurits weer even op televisie kan zien spijkerpoepen, haha! Mijn ultieme geluksmoment. Omdat ik weet dat niet iedereen hier even blij van wordt als ik, heb ik gewoon de leuke dingen voor je op een rijtje gezet, die je op Koningsnacht en Koningsdag kunt doen in Den Bosch.

Koningsnacht (26 april)

Doogan Records King’s Night

Een onwijs leuke samenwerking tussen Doogan records, Hello my Friend, Bar Le Duc, de Buurvrouw, Café Reinders, m’n Tante en Tapperij het Veulen. Verschillende DJ’s, dansjes, drankjes en gezelligheid.

18.00-23.00 uur

Koningsnacht bij de Druif

Gezellig meezingen met live optredens doe je bij de Druif. Het wordt een groot feest met artiesten als Ferry de Lits, Charelle, Rienie van de Kerkhof & DJ Luuk Bechtold. Gratis toegang en vol=vol.

Vanaf 20.00 uur

De verjaardag van de Koning vier je op de Parade

Zing gezellig mee met “Den Bosch zingt… op de Parade” of ga helemaal los bij verschillende bands met als kers op de taart het reünieconcert van Checkpoint Charlie.

19.00-00.00 uur

Biergarten Brabant Festival 2022-Koningsnacht

Oeeeh, als jij van speciaalbier (of niet, want er is meer dan alleen bier) houdt, moet je hier zijn! Wees er snel bij, want de laatste kaarten worden momenteel verkocht. Geniet van de bieren van de Bossche Brouwers, ‘t IJ, Oedipus, Lagunitas en nog veel meer. En dat onder het genot van (live) muziek op de verschillende podia.

16.00-00.00 uur

Oranjestraat

Yes!! De Karrenstraat verandert voor 2 dagen weer in de oranjestraat. Dat wordt helemaal losgaan op de diverse DJ’s.

17.00-01.00 uur

Herrie met Gerrie – HMG KINGSNIGHT

Lekker feesten in de Orangerie doe je bij Herrie met Gerrie. Dat wordt gegarandeerd een feestje!

20.30-01.45 uur

Paul en Pelle bij Stadscafé de Basiliek

Zing en dans gezellig mee met de covers en medleys van het muzikale duo Paul en Pelle.

Vanaf 21.00 uur

Koningsdag (27 april)

Bakkerij Royal

Bij feest hoort gebak! Bij Bakkerij Royal kun je terecht voor oranje bollen met Likeur 43, een oranje Bossche Bolleke ijsje, oranje tompoezen én oranje donuts! Het feest kan niet op! 

Koningsdag

Kinder rommelmarkt en diverse foodtrucks

Yes.. hier kun je mij sowieso vinden! Leg je kleedje klaar, verzamel je oude speelgoed, keukenspullen, kleding, doe je gezelligste oranje kleren aan en VERKOPEN maar!! Je mag met je kleedje en spullen verkopen in de Hinthamerstraat, op de markt en op het Burgemeester Loeffplein.

09.00-17.00 uur Rommelmarkt

10.00-20.00 uur Foodtrucks

Doogan Records King’s Day

Een onwijs leuke samenwerking tussen Doogan records, Hello my Friend, Bar Le Duc, de Buurvrouw, Café Reinders, m’n Tante en Tapperij het Veulen. Verschillende DJ’s, dansjes, drankjes en gezelligheid.

10.00-00.00 uur

Koningsdag bij de Druif

Proost op de koning onder het genot van live artiesten (o.a. Franky Falcon, Yosee, William Sluijter en Roy Ketels. Gratis toegang en vol=vol.

Vanaf 14.00 uur

De verjaardag van de Koning vier je op de Parade

Tussen 10-14 uur is er een programma voor de kinderen met o.a. een springkussen festival! Vanaf 14.00 uur kun je genieren van verschillende live optredens van diverse bands, waaronder Lapa Loca, Vintage Black en Mevrouw van Heck.

10.00-20.00 uur

Koffie en vintage bij La Jeu Coffee

Hoe goed is deze combinatie? Vintage shoppen onder het genot van een heerlijk bakje koffie! En het extra mooie is, dat een deel van de opbrengst naar Giro 555 (Oekraïne) gaat.

09.00-17.00 uur

Royal Breakfast bij Café Herman

Royaal ontbijten en daarna de hele dag genieten van live muziek kan op Koningsdag bij Café Herman. Voor 20 euro pp krijg je een heerlijke ontbijtplank met o.a. zalm, een oranje smoothie, koek(happen) en koffiebroodjes.

Vanaf 10.00 uur

Marché Chez Minée

Struin langs de gezellige kraampjes, laat je schminken, ga spelletjes doen, dans op de muziek en geniet van het lekkers van Chez Minée.

08.30-13.00 uur marché

11.00-13.00 uur schminken

hele dag muziek, feest, koekhappen en gezelligheid.

De Great Guys bij Stadscafé de Basiliek

In de middag kun je genieten en meezingen met de mooie en feestelijke nummers van de Great Guys.

Vanaf 15.00 uur

Live optredens op het Kerkplein

Geniet van live optredens van verschillende bands en orkesten!

11.00-22.00 uur

Wafels van Leuven

Oeeh de lekkere wafels van de Graven van Leuven zijn nog een keer terug! Lekker voor als je even een break moet nemen van al het shoppen, zingen en dansen!

10.00-17.00 uur

Oranjestraat

Yes!! De Karrenstraat verandert voor 2 dagen weer in de oranjestraat. Dat wordt helemaal losgaan op de diverse DJ’s.

12.00-00.00 uur

SMÈRRIG

Als je lekker wil billenshaken bij het Sportiom, hoop ik dat je een kaartje hebt. want SMÈRRIG is helemaal uitverkocht! Lekker dansen en feesten op de muziek waar ik als kind ook al op los ging. En voor dat ene jonge meisje dat een paar jaar terug op koningsnacht bij SMÈRRIG op mijn generatie liedjes danste en zich afvroeg wie die man was die “Dilemma” had gecoverd van Maan.. jij ben af…

14.00-23.00 uur

Oranjekade

Oeeh.. als jij Koningsdag op de Tramkade wil vieren, wees er dan snel bij, want de laatste kaarten worden op dit moment verkocht. Lekker dansen, drankjes doen en losgaan op de verschillende artiesten.

14.00-00.00 uur

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.