ONTBIJT HOTSPOTS DEN BOSCH
In Den Bosch heb je hele toffe hotspots waar je lekker kunt ontbijten. Ga je voor uitgebreid of simpel? Ik heb 8 ontbijt spots voor je op een rijtje gezet!

Als ik ga bloggen, vind ik het altijd heel fijn om de hele dag ergens te gaan zitten, om ongestoord te kunnen werken. Ik begin dan vaak al lekker vroeg in de ochtend, want dan is het nog lekker rustig. Vaak kom ik dan op plekken waar je ook gewoon lekker kunt ontbijten. En soms vind ik het ook gewoon gezellig om met een vriendinnetje lekker ontbijtjes te eten in de stad. Daarom heb ik hier 8 leuke ontbijt hotspots voor je, waar je fijn kunt wakker worden.

Ontbijt bij Vlaamsch Broodhuys

Bij het Vlaamsch Broodhuys in de Vughterstraat, kun je niet alleen lekker vers brood of gebak halen, maar achterin de zaak kun ook lekker ontbijten, lunchen en flexwerken. Je kunt een eenvoudig Frans ontbijt bestellen, een worstenbroodje (niet Brabants, maar wel súper lekker), maar je kunt ook kiezen voor een uitgebreid bakkersontbijt. Alle ontbijtjes zijn ook aan te vullen met extra supplementen (bijv. gerookte zalm of een gekookt eitje). Heb je niet zo’n zin in brood? Dan kun je ook voor een rijkelijk gevuld schaaltje yoghurt gaan.

ONTBIJTEN DEN BOSCH VLAAMSCH BROODHUYS

Crème coffee and pastry

Bij crème kun je voorin de zaak lekker zitten als je bij wilt kletsen met vriendinnen. Achterin de zaak is ruimte om lekker te werken. Je kunt voor een eenvoudig ontbijtje gaan, of uitgebreid zitten met een crème’s ontbijtje. Ik ben hier samen met mijn zusje op Koningsdag geweest, dus toen zijn we ook gelijk voor het gebak gegaan. Het eten is echt heerlijk. Ook voor de lunch is crème echt een aanrader. Persoonlijk vind ik het personeel wel wat minder enthousiast.

Ontbijten bij Doppio

Als je vanaf het station richting Uilenburg loopt, is Doppio één van de eerste tentjes die je tegenkomt. Een leuk zaakje met een enthousiaste mensen. In de ochtend kun je er een lekker ontbijtje bestellen met een kopje koffie of thee, een sapje, een croissantje en brood met zalm. Iets kleiner ontbijten met een broodje of yoghurt kan ook. Lunchen kan hier ook leuk. Ze hebben lekkere, rijkbelegde broodjes.

ONTBIJTEN DEN BOSCH DOPPIO

Eetbar DIT

Wil je heerlijk zondags ontbijten, maar heb je geen zin om uren in de keuken te staan? Dan moet je lekker bij Eetbar DIT gaan eten in de Snellestraat. Je krijgt een lekker uitgebreid ontbijt met een croissantje, ei (je mag zelf kiezen of je hem gebakken of gekookt wilt), hartig en zoet beleg, dat je nog kunt aanvullen met een glaasje bubbels, worstenbroodje of paracetamol. Voor de hele avontuurlijke types onder ons hebben ze ook een morning-afterpil op het menu staan.

Toasted and Roasted

Ben je helemaal weg van tosti’s? Of heb je gewoon een iets minder grote honger? Dan kun je bijna dagelijks om 8.00 uur (op zondag en maandag vanaf 10.00 uur) terecht bij het nieuwe Toasted en Roasted in de Vughterstraat. In deze zaak kun je de hele dag terecht voor een lekkere tosti en een kop koffie of thee. Je kunt ook yoghurt of een croissantje bestellen als ontbijt, maar ik vond de “teler” tosti wel een aangenaam ontbijt.

Robbies

( ROBBIES BESTAAT HELAAS NIET MEER) Bij deze hotspot in de Verwersstraat kun je terecht voor gezonde ontbijtjes, yoghurt met granola of een ontbijt voor twee (zoals hieronder). Robbies staat ook regelmatig op Social Deal. Voor mij een reden om nóg vaker te gaan, aangezien ze praktisch in mijn achtertuin zitten. Ben je uitgegeten? Neem dan ook gelijk even een kijkje in de bijbehorende winkel. Hier kun je goed shoppen voor cadeautjes.

ONTBIJTEN DEN BOSCH ROBBIES

Ontbijten bij BUURT

Bij Buurt, vlakbij het station kun je dagelijks vanaf 8.30 uur terecht voor ontbijt. Bij BUURT kun je ook terecht voor een lekkere lunch, borrel of gezelschapsspelletje. Zowel binnen als op het grote terras buiten. Ga er lekker uitgebreid ontbijten met een eitje (je mag zelf weten hoe je hem graag wilt), een worstenbroodje of pizza. Als je nou niet zo veel trek hebt, kun je er ook prima terecht voor een stevige kop koffie en een kletspraatje.

Coffeelab

Bij Coffeelab aan de stationsweg kun je de hele dag heerlijke ontbijtjes bestellen en super lekkere koffie drinken. Aanrader is de iced chai latte. Omdat ze er nog niet zo lang zitten, laat ze ook regelmatig nieuwe ideeën aan gasten proeven. Om te zien of iets aanslaat. Ik zit er graag. Niet alleen om er te eten, ook om er te werken!

ONTBIJTEN BIJ COFFEELAB

Waar kun je deze leuke hotspots vinden?

Ben je te laat voor het ontbijt? Dan heb ik hier 10 x heerlijke lunch hotspots voor je!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?