support your locals: Bakkerij Royal
Ben jij ook zo gek op vers brood en fijne gebakjes? Dan ben je bij deze bakkers in Den Bosch zeker aan het juiste adres. Ik krijg er al helemaal honger van!

Eet jij ook graag een verse boterham bij je ontbijt, zoek je een lekker gebakje voor een klein (nu natuurlijk maar maximaal 3 personen) feestje, of heb je onwijs veel zin in worstenbroodjes? Dan ben je op deze plekken in Den Bosch aan het juiste adres!

Meneer de Bakker

meneer de bakker den bosch
Meneer de Bakker

Ik ben persoonlijk een groot fan van de worstenbroodjes van Meneer de Bakker. Maar ook voor andere lekker brood of speciale broodjes kun je bij deze bakker terecht. Of neem een pak huisgemaakte koeken mee. Die zijn ook zooo lekker!

Bakkerij Royal

bossche bollen workshop bakkerij royal
Het sjeklade bollen doe-het-zelf pakket bij bakkerij Royal

Bij deze leuke bakkerij kun je terecht voor alles wat maar te maken heeft met de sjeklade bol (en nog meer hoor). Zoek je iets leuks om de kinderen “zoet” te houden? Het Doe-Het-Zelf pakket sjeklade bollen maken is nu in de bakkerswinkel te koop voor de helft van de prijs.

SMAAK Patisserie

SMAAK PATISSERIE DEN BOSCH
SMAAK patisserie

Deze gloednieuwe patisserie op het fonteinplein zit er pas een week, maar ik ben fan. Vooral van de friandises en gebakjes. Of koop een zakje met heerlijke paaseitjes. Jammie! Je krijgt bij SMAAK trouwens tot 5 april 20% korting bij je 2e bezoek!

Vlaamsch Broodhuys

ONTBIJT BIJ VLAAMSCH BROODHUYS
VLAAMSCH BROODHUYS

Naast het heerlijke verse brood kun je bij het Vlaamsch Broodhuys ook terecht voor lekkere taart, koffie en belegde boterhammen. Lekker!

Ik ben trouwens ook fan van de worstenbroodjes bij het Vlaamsch Broodhuys. Alles behalve de Brabantse, maar net even een beetje anders! Gewoon en keer proberen.

De Broodspecialist.

de broodspecialist bossche koek
De Bossche koek van de Broodspecialist

Deze plek is sinds 1883 al een bakkerij. Wat er zo bijzonder aan het brood hier is? Het brood wordt nog op authentieke wijze gebakken, zonder broodverbeteraars. Gewoon meel, water en gist. er zijn ongeveer 70 soorten brood te koop en de bakker kent de recepten allemaal uit zijn hoofd. Brood en broodproducten zijn ook de enige producten die er verkocht worden. geen gebak en andere poespas. Zij doen puur waar ze zelf goed in zijn en dat zie je terug. Hoewel.. ze hebben, om enigszins met de tijd mee te gaan, wel een leuke koek te koop. de lulkoek. Speciaal gemaakt om te drinken met kutbier. Lekker Typisch Bosch wel, haha!

Bakkerij Korengoud

foto: Bakkerij Korengoud

Wil jij iemand een hart onder de riem steken in deze tijd? Dan hebben ze bij bakkerij Korengoud superschattige hartentaartjes. Die wil je toch gewoon? Kei leuk!

En hier vind je de lekkerste worstenbroodjes in Den Bosch…

favoriete worstenbroodjes bossche buik
Waar haal jij je favoriete worstenbroodjes?

Hier kun je de bovenstaande bakkers vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?