SUPPORT YOUR LOCALS DEN BOSCH LOCAL HEROES BOX
In een tijd als deze is het zwaar voor de kleine ondernemer, maar ontstaan er ook prachtige initiatieven. Kijk hier voor mooie samenwerkingen en leuke acties.

Het is in deze tijd zwaar voor de kleine ondernemer. Maar gelukkig ontstaan er ook hele mooie dingen. Er komen gave acties online, er worden hele gave initiatieven ondernomen, mensen komen in actie voor de vitale beroepen en ondernemers steken de slaan de handen ineen (figuurlijk dan hè, want letterlijk kan even niet), met mooie samenwerkingen. Ik heb een aantal van deze samenwerkingen voor je op een rijtje gezet. Echt de moeite waard om even te bekijken. Support your locals!!

SUPPORT YOUR LOCALS NL

De Broodspecialist, Brabantsch worstenbroodje, Brouwerij d’n Draok, Sampietro specialty coffee, de lekkere man en boerderij Bleijendijk hebben de handen ineen geslagen (figuurlijk natuurlijk, want letterlijk kan momenteel niet) om een toffe luxe box samen te stellen met (h)eerlijke producten. Hiermee verwen jij jezelf en red je Bossche ambachtslieden! Hoe tof?!! Bestel hier zo’n heerlijk pakket!

foto: #supportyourlocals

LOCAL HEROES DEN BOSCH

Local Heroes is ontstaan om de kleine ondernemers in Den Bosch te steunen in deze tijd. Door een box samen te stellen met producten van diverse ondernemers krijg je een geweldig, gevarieerd pakket en daarmee steun je tot wel 10 ondernemers zoals Wanderwood, Ben’s favourites, SMAAK en Dasilva. Bestel jouw Local Heroes box nu hier

SUPPORT YOUR LOCALS DEN BOSCH LOCAL HEROES BOX
De Local Heroes Box zit vol met mooie producten van diverse Bossche locals.

De Graven Van Leuven

Verras jouw favoriete zorgmedewerker met een lunchbon. Welke zorgmedewerker verdient er volgens jou wel een klein extraatje? Bestel bij de Graven een tegoedbon. Deze wordt dan bij je favo zorgmedewerker bezorgd. Deze kan dan worden besteed zodra de deuren weer open mogen! Kei leuk!!

foto: De Graven Van Leuven

Dank Voor de Goede Zorg

Dag en nacht aan het werk, nauwelijks aan slapen toekomen en al helemaal niet aan boodschappen doen en koken. De medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Zorggroep Elde Maasduinen in Brabant staan 24/7 aan op dit moment. Chef-koks Edwin Kats (sterrenrestaurant Noble en Noble Kitchen), John Kocken (sterrenrestaurant De Heer Kocken) en Roel Immens (Roels, Zoetelief en Côte), gaan voor deze helden de keuken in. Uit de koeling van het ziekenhuis kunnen de zorgmedewerkers na hun dienst een gratis maaltijd ophalen voor zichzelf en hun gezin. Daar hebben de koks wel hulp bij nodig! Je hoeft niet zelf te koken of op de fiets te springen. Zij regelen voor €7.50 per maaltijd inkoop, bereiding, verpakking en aflevering. Help jij mee om het zorgpersoneel én hun gezin te ondersteunen? Doneren kan via deze link.

Doneer een maaltijd voor mensen uit de zorg en hun gezin! Wat een toffe actie van stichting Dank Voor de Goede Zorg.
Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?