7x heerlijk picknicken in Den Bosch

luxe picknickmand van picknickbezorgd.nl

Oeeh word jij ook zo blij van dat heerlijke lente weer? Pasen en de meivakantie komen er weer aan en dat betekent dat we lekker veel tijd hebben om heerlijk te genieten van de zon tijdens een picknick of borrel in een van de parken in het mooie ‘s-Hertogenbosch!

Wellicht heb je zelf al een favoriet plekje of park in de stad waar je graag even neerstrijkt met vrienden, vriendinnen, je verkering of je familie om te genieten van dit mooie seizoen, maar het is natuurlijk altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Daarom heb ik 8 fijne stadsparken voor je op een rijtje gezet, die heel geschikt zijn voor een voorjaarspicknick.

Ik heb het Bossche Broek er niet bij gezet. Dit is natuurlijk een heerlijke plek om te wandelen, hard te lopen of je hond uit te laten, maar het is ook een beschermd natuurgebied. Het is dus niet zo handig om er te picknicken. Zo houden we het gebied netjes en schoon. Het Bastionder is in dat geval een super alternatief. Vanaf daar kijk je recht op het Bossche Broek. Ideaal.

Het Bastionder

Stadspark Mariënburg

Het Zuiderpark

Jeroen Boschtuin

Casinotuin

De Paleisbrug en hofvijver

De IJzeren Vrouw

Hier kun je alle picknickplekken vinden:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.