Ben jij een enorme zoetekauw of ken jij iemand die gek is op koeken? Bestel dan nu de ambachtelijke koeken van Sweet and Crumbly in Den Bosch

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op social media. Die heerlijke grote koeken die rijkelijk gevuld zijn met chocolade, appeltaart, Oreo, snickers en waarbij de karamel zo uit de koek dript en het water je in de mond loopt.. Nou die koeken kun je dus gewoon in Den Bosch bestellen bij Sweet and Crumbly.

de koeken van Sweet and Crumbly
Kinder Bueno koek

Sweet and Crumbly

Wat begon als thuisbakkerij met 30 koeken in de bestelling per week, is inmiddels een mooie bakkerij in Rosmalen met zo’n 1200 koeken die heel Nederland, België en Duitsland over gaan. De missie? Heel Nederland kennis laten maken met de koeken van Sweet and Crumbly.

de ambachtelijke koeken van Sweet and Crumbly
Sweet and Crumbly

Eigenaresse Yadel is het brein achter de koeken en samen met twee andere meiden maakt zij iedere week 8 verschillende smaken koeken die je kunt bestellen. Deze worden wekelijks verzonden of kunnen afgehaald worden in Rosmalen of Den Bosch bij de betreffende afhaalpunten.

De wekelijks wisselende smaken zijn niet de minste. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat! Denk aan Oreotella (ja mensen, oreo en nutella in één), appeltaart, White lion, Kinder Bueno, Red velvet of White lime. Sommige smaken zijn kei populair, dus je moet zorgen dat je er op tijd bij bent.

Alle koeken worden op de dag van verzending afgebakken, dus ze zijn kei vers.

Je kunt de koeken gewoon koud eten, maar even een tikkie in de oven maakt ze NOG lekkerder. Hieronder zie je het verschil tussen koud en warm. Waarschijnlijk begrijp je ook gelijk wat ik bedoel…

Ik wil deze koeken proberen! Hoe en waar kan ik ze bestellen?

Ga naar de website (zie knop hieronder). Daar maak je de keuze uit minimaal 4 koeken in de webshop. En geloof me, de ene is nog lekkerder dan de andere. De koeken wegen zo’n 150-180 gram per stuk en kosten €3,95 per koek.

Iedere vrijdagavond komen er 8 nieuwe koeken op de webshop en vanaf dan kun je ze bestellen. LET OP! Sommige koeken zijn dezelfde avond gewoon al uitverkocht, dus zorg dat je er snel bij bent. Iedere donderdag is de verzenddag. Op die dag worden de koeken gebakken, verpakt en verzonden.

Je kunt er ook voor kiezen om de koeken op te halen. Dit kan op donderdag in de bakkerij (Rosmalen) en op vrijdag bij Grand Café Perronn. Voor de exacte tijden en het adres klik je hieronder.

Oreotella koek

De koeken zijn trouwens helemaal zwangerschapsproof (geen rauwe eieren of alcohol) en bijna alle koeken zijn ook halal. Dit soort informatie wordt bij de product beschrijving vermeldt.

Deze blog is een samenwerking met Sweet and Crumbly. Lijkt het jou ook leuk om samen te werken met of te adverteren op Bossche Buik? Stuur gerust een mail naar samenwerken@bosschebuik.nl.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?