instagram tips bossche Buik
Wist je al dat op Instagram ook leuke tips van Den Bosch te vinden zijn, die je niet op de website vindt? Hier vind je ze terug...

De zomervakantie is al even bezig en het we hebben nog niet echt KEI hard kunnen genieten van het weer. Desalniettemin zijn er wel een hoop leuke dingen te doen in de stad die je ook met minder lekker of warm weer kunt doen! Er staat natuurlijk al een hele hoop op de blog, maar zo nu en dan komen er ook tips voorbij op Instagram, die je niet altijd op de website terug kunt vinden!

Daarom heb ik voor jou nu even wat Instagram tips van Bossche Buik voor je op een rijtje gezet, die deze laatste zomerweken nog zeker de moeite waard zijn om te doen!

Mijn Lieven Dochter

Het Theater aan de Parade en Paleis voor Volksvlijt hebben samen een onwijs leuke stadswandeling gemaakt over de buitenechtelijke dochter van Keizer Maximiliaan van Oostenrijk, Barbara Disquis genaamd. Maak een wandeling door de stad en scan de QR-codes op bepaalde plekken in de stad. Je krijgt dan via een hoorspel het verhaal te horen over deze eigenwijze dame die niet wilde trouwen en uiteindelijk in het klooster belandde.

Er is een route voor volwassenen en een route voor kinderen vanaf 4 jaar!

20 % korting op alles bij Van Puffelen

Wist je dat je bij Van Puffelen iedere dinsdag, woensdag en donderdag 20% korting krijgt op ALLES? Dus ga je lekker lunchen, dineren of borrelen? Dan kan dat op die dagen voor iets minder geld! Hoe ideaal is dat? Leuk om deze vakantie nog eens te doen!

Het Brabants Vakantieboek

Vind jij het ook zo heerlijk om in de tuin lekker met een spelletjesboek sudoku’s te maken, woordzoekers in te vullen en kruiswoordpuzzels uit te zoeken? Dan is het Brabants Vakantieboek zeker iets voor jou.

Boordevol leuke spelletjes, verhalen en grapjes met een dikke knipoog naar Brabant. Je vindt het Brabants vakantieboek gewoon in de webshop van Bossche Buik.

Theaterfestival Boulevard

T/m 22 augustus kun je deze zomer weer genieten van Theaterfestival Boulevard. Niet zoals we gewend zijn op de knusse parade, maar in het Zuiderpark. Geniet lekker van een biertje op het terras of ga een voorstelling bezoeken. In de stad zijn er ook op een aantal locaties nog voorstellingen te bekijken! Leuk!!

JQ’s Cocktailboxen bij SITIO

Naast het terras is het ook gewoon heerlijk om lekker thuis te borrelen en zelf voor bartender te spelen. Bij SITIO hebben ze de leuke cocktailboxen van JQ’s en met de code “bosschebuik” krijg je nu maar liefst 25% korting korting op alle cocktailboxen.

Lekker toch? Maar let op: op=op! Mijn lievelingscocktail in de doos? Ik denk toch wel de Dutch Aperitivo.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?